Life

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre votul de la Survivor România. Ce trebuie să știe fanii

21.04.2021 | 15:59
Andreea Antonescu dezvaluiri despre votul de la Survivor Romania Ce trebuie sa stie fanii
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre votul de la Survivor România. Ce trebuie să știe fanii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despre votul de la Survivor România, fosta concurentă subliniind cât de important este ca participanții din Republica Dominicană să se bucure de susținerea oamenilor din fața micilor ecrane.

Cântăreața a rămas surprinsă de eliminarea neașteptată a Anei Porgras, mărturisind că echipele nu se bazează numai pe partea sportivă atunci când fac o propune în Consiliu. Fosta Faimoasa a atras atenția asupra faptului că voturile celor de acasă sunt aer curat pentru concurenți.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre și-a îndrumat fanii din mediul online să-și voteze favoriții atunci când prezentatorul Daniel Pavel anunță startul pentru votare. În caz contrar, Andreea Antonescu crede că s-ar putea întâmpla să fie scoși din concurs oameni buni, care aduc puncte.

Andreea Antonescu, totul despre voturile de la Survivor România

„M-a surprins și pe mine plecarea Anei după cum v-a surprins și pe voi. Nu mă așteptam nicio secundă, cred că nu se aștepta nimeni. Dacă până în momentul acela argumentele erau legate de partea sportivă, cred că s-a demonstrat că nu e doar asta. 

ADVERTISEMENT

Poate nu vă dați seama, dar este foarte important, sunt foarte importante voturile voastre. Din momentul în care se dă start Vot, dacă vreți să votați și aveți un preferat, o preferată, faceți-o, pentru că altfel, uitați.

Se întâmplă situații ca aceasta a Anei și regretăm cu toții, iar ulterior nu mai avem ce să facem. Mi-a părut rău că a plecat Ana”, a declarat Andreea Antonescu în ultimul său vlog de pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT

Cântăreața recunoaște că urmărește în continuare emisiunea, asta pentru că a rămas în Republica Dominicană buna sa prietenă, Elena Marin. Bruneta speră ca dansatoarea să ajungă în marea finală, dovadă că nu există zi în care să nu o voteze.

Andreea Antonescu este de părere că în felul acesta parcursul Faimoasei la Survivor România nu se va opri din cauza publicului, așa cum s-a întâmplat în cazul ei sau al gimnastei Ana Porgras, care nu au avut parte de susținerea oamenilor.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care este consiliul și chiar și de dinainte de a se începe votul, eu sunt cea care postează de fiecare dată și o susține pe Elena. Am trimis și mesaje și v-am rugat și pe voi să faceți același lucru.

În momentul în care Dan anunță pe TV că s-au închis liniile de votare degeaba se mai trimit mesaje, ele nu mai pot fi luate în considerare”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT