Life

Andreea Bălan, declarații despre presupusa infidelitate din timpul relației cu George Burcea. Totul e acum foarte clar

10.08.2020 | 22:10
Andreea Balan declaratii despre presupusa infidelitate din timpul relatiei cu George Burcea Totul e acum foarte clar
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan dă cărțile pe față după ce fostul partener de viață, actorul George Burcea, a insinuat că relația amoroasă cu Tiberiu Argint a început cu mult timp înainte de separare. Frumoasa blondină a declarat că nu există niciun pic de adevăr în acuzațiile acestuia.

În plus, cântăreața a mărturisit că a fost fidelă în toate relațiile de dragoste pe care le-a avut până la ora actuală. De la vârsta de 20 de ani și până în prezent, componenta trupei Andre a avut trei relații, una pansament și două serioase și de lungă durată, ultima fiind cu George Burcea.

ADVERTISEMENT

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă”, a declarat blondina pentru spynews.ro.

Andreea Bălan, prima declarație după presupusa infidelitate din mariajul cu George Burcea

Mai mult decât atât, îndrăgita cântăreață de muzică ușoară susține că este vorba de încă o discreditare din partea actorului, totul pentru a-i păta imaginea. Andreea Bălan mărturisește că nu s-a pus niciodată problema infidelității, indiferent de relația în care s-a aflat.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva”, a completat vedeta.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a precizat că nu a dorit să-l vorbească de rău pe fostul soț sau să scoată la iveală neînțelegerile dintre ei tocmai pentru că nu-și dorește ca fiicele sale să afle.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta de la Antena 1 a subliniat faptul că întotdeauna va ieși la rampa când se vor spune minciuni despre ea.

„Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi.

ADVERTISEMENT

Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a mai spus frumoasă cântăreață, potrivit sursei menționate anterior.

 

ADVERTISEMENT