Life

Andreea Bălan, în lacrimi după ultimul scandal cu George Burcea. Dezvăluiri de ultimă oră din cel mai dur divorț din showbiz

13.08.2020 | 09:06
Andreea Balan in lacrimi dupa ultimul scandal cu George Burcea Dezvaluiri de ultima ora din cel mai dur divort din showbiz
Comper 2019. Etape naționale pentru matematică și limba română
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a confruntat cu o situație greu de gestionat și de rezolvat. Pentru că trebuia să plece din țară într-o vacanță cu fetițele ei, artista avea nevoie de procură din partea tatălui, George Burcea.

Acesta a fost de negăsit, fiind angrenat în proiectul Ferma care va începe, cel mai probabil, din toamnă, la ProTV. Disperată, Andreea a sunat la ProTV în speranța că se va găsi o soluție pentru ca George să poată semna acea procură.

ADVERTISEMENT

A luat în calcul inclusiv deplasarea unui notar în locul unde se filmează emisiunea, doar, doar, va rezolva cazul. Din păcate, nu a putut face nimic. Politica show-ului a împiedicat-o să ia în legătura cu tatăl fetițelor.

Andreea Bălan a sunat la ProTV pentru a da de George Burcea

În plin divorț, problemele dintre Andreea Bălan și George Burcea sunt departe de a se fi încheiat. Probabil, și după finalizarea separării oficiale, vor mai exista tensiuni, pentru că actorul a făcut o serie de declarații care au scos-o din sărite pe jurata de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, gurile rele au spus că vedeta a vrut să se răzbune pe George și ar fi tras sfori ca să-l scoată din emisiunea Ferma. În realitate, lucrurile au stat altfel, iar Andreea a făcut lumină în acest caz.

“Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.

ADVERTISEMENT

Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există, întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect.

Din contră, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni.

ADVERTISEMENT

Astfel, am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei. Având în vedere că mi-am trăit mereu viața după principii solide și morale, sunt sigură că și de această dată, adevărul va ieși la iveală”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de socializare.

ADVERTISEMENT