Life

Andreea Bălan, melodie inspirată de America Express: „Este dedicată lor”

Andreea Bălan a lansat o melodie inspirată de America Express, o experiență unică pentru ea, pe care a dedicat-o celor mai speciali oameni.
03.04.2023 | 13:29
Andreea Balan melodie inspirata de America Express Este dedicata lor
Andreea Bălan, melodie inspirată de America Express. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a lansat o melodie în amintirea America Express. Vedeta a recunoscut că piesa are legătură cu emisiunea. Aceasta a înregistrat-o înainte de a pleca acolo, știind stările cu care o să se confrunte.

Andreea Bălan, melodie inspirată de America Express

Piesa este numită „Dor de Casă”, sentiment pe care toți concurenții de la America Express l-au simțit pe parcursul celor două luni de emisiune. Vedeta a spus că a ales să lanseze piesa după ce s-a întors acasă din competiție.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la America Express a mărturisit că i-a fost foarte greu fără fetițele sale, de care a trebuit să stea departe pe tot parcursul emisiunii. Piesa lansată le este dedicată celor mai dragi persoane din viața ei, adică fetițelor ei și mamei sale.

”Are legătură cu America Express. Am înregistrat piesa înainte să plec acolo. Într-adevăr, este vorba despre dorul de casă, pentru că ne-a fost foarte greu acolo. 

ADVERTISEMENT

Până la urmă, acasă este acolo unde ți-e sufletul. Mi-a fost foarte greu fără fetițele mele. Aceasta este o piesă dedicată lor, fetițelor mele și mamei mele.”, a declarat Andreea Bălan, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Andreea Bălan, declarații despre curajul din emisiune

Andreea Bălan a mai vorbit și despre faptul că este considerată acum foarte curajoasă pentru toate lucrurile pe care le-a făcut în emisiune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că este vorba și de o doză de inconștiență. Aceasta a spus că indiferent de cât de înfricoșător este un lucru, este singura modalitate prin care poți să mergi înainte în viață.

”Fără frică, e o doză de inconștiență. Câteodată nu gândesc logic, merg ca tancul înainte. Dar, așa trebuie în viață ca să reziști.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au participat în marea finală de la America Express, dar nu au câștigat. Cei care au adjudecat premiul au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au plecat acasă și cu premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT