Life

Sunt sau nu împreună Andreea Bălan și Petrișor Ruge? Dansatorul face dezvăluiri despre artista proaspăt divorțată: ”Asta e viața”

Andreea Bălan este în mijlocul unor speculații cu privire la relația pe care ar avea-o cu Petrișor Ruge, dansatorul cu care lucrează de ani buni, cu atât mai mult cu cât, în public, nu a mai apărut alături de alt bărbat.
04.03.2022 | 14:24
Sunt sau nu impreuna Andreea Balan si Petrisor Ruge Dansatorul face dezvaluiri despre artista proaspat divortata Asta e viata
Andreea Bălan și Petrișor Ruge, în mijlocul unor speculații cu privire la relația lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, iar acum este, și oficial, o femeie liberă. Relația pe care a avut-o cu fostul ei iubit s-a terminat, iar artista nu a stat să sufere prea mult, răsfățându-se cu vacanțe de vis, departe de România. Iar în vacanțele cu pricina, de fiecare dată, Andreea Bălan a părut mai fericită ca oricând și, evident, nu era singură, chiar dacă cei care o însoțeau nu au fost niciodată prezentați public.

Ce relație este între Andreea Bălan și Petrișor Ruge?

Discuțiile despre o relație dintre Andreea Bălan și Petrișor Ruge au tot existat, cei doi negând însă de fiecare dată că ar fi implicați într-o poveste de amor. Cu toate acestea, zilele trecute, au apărut, din nou, asemenea speculații, motiv pentru care FANATIK l-a contactat pe dansatorul vedetei pentru a lămuri natura relației dintre ei doi.

ADVERTISEMENT

”Eu nu dau declarații în ziare, nu mă duc la TV”, ne-a spus, inițial, Petrișor Ruge. Totuși, dansatorul Andreei Bălan, unul dintre cei mai vechi și apropiați colaboratori ai vedetei, a explicat că, cel puțin acum, nu se pune problema unei povești de amor între el și șefa sa.

”Răspunsul la întrebare este: NU, nu sunt într-o relație cu Andreea, și asta e. Suntem prieteni și colegi de atât de mult timp, colaborăm de atât de multă vreme… E un business aici”, a precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Petrișor Ruge.

ADVERTISEMENT

Andrea Bălan și Petrișor Ruge sunt foarte apropiați

De-a lungul timpului, Andrea Bălan și Petrișor Ruge au dovedit că sunt foarte apropiați. Ani buni, încă de prin 2007, cei doi au fost de nedespărțit, dansatorul însoțind-o pe artistă la mai toate show-urile ei, iar dansurile lor au provocat discuții cât se poate de aprinse despre relația lor.

Mai mult decât atât, și în viața personală, cei doi par a fi foarte apropiați, Petrișor Ruge fiind, adeseori, musafirul Andreei Bălan, iar relația dansatorului și coregrafului cu fiicele vedetei este una cât se poate de bună. De altfel, ne-a explicat Petrișor, relația de afaceri s-a transformat într-o amiciție serioasă.

ADVERTISEMENT

”Că ne înțelegem foarte bine e una, dar nu (sunt împreună, n. red.)… Că am văzut foarte multe comentarii (de la fani, n. red.) care ne spun că și-ar dori să fim împreună. Ei, bine, nu fac eu asta, asta e viața”, a mai spus, pentru FANATIK, Petrișor Ruge.

Colaborarea dintre Andreea Bălan și Petrișor Ruge i-a transformat într-una dintre cele mai cunoscute perechi de pe ringul de dans, cei doi câștigând, împreună, medalia de argint în Mexic, la emisiunea ”Dansez pentru TIne”. Iar de atunci, apropierea lor poate fi observată și în show-urile pe care le fac pe scenă, chimia lor când vine vorba de dans fiind impresionantă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o și pe Andreea Bălan, dar vedeta a refuzat să comenteze orice fel de informații apărute pe tema relației cu Petrișor Ruge.

Andreea Bălan a divorțat, oficial, de George Burcea

Joi, 3 martie 2022, magistrații au pronunțat oficial divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea după doi ani de proces. Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, magistrații au decis că divorțul este din culpă comună, iar custodia celor două fiice ale fostului cuplu este împărțită între cei doi părinți, iar domiciliul micuțelor a fost stabilit la mamă.

”Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, ne-a spus, în exclusivitate, George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan.

În altă ordine de idei, în cei doi ani scurși de la momentul în care Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, cei di foști soți au trăit noi povești de dragoste. Iar dacă George Burcea este foarte fericit în compania frumoasei Viviana Sposub, relația pe care Andreea Bălan a avut-o, luni bune, cu Tiberiu Argint s-a destrămat la fel de discret cum a și început.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume