Life

Andreea Bălan și-a scos la vânzare hainele. Cât costă o jachetă sau o fustă din garderoba cântăreței

Andreea Bălan și-a scos hainele la vânzare. Câți bani trebuie să plătești pentru o jachetă sau o fustă din garderoba artistei.
04.03.2024 | 17:28
Andreea Balan sia scos la vanzare hainele Cat costa o jacheta sau o fusta din garderoba cantaretei
Andrea Bălan își vinde o parte dintre haine. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a scos la vânzare hainele din garderobă. Vedeta are multe articole pe care nu le mai poartă, așa că le vinde la prețuri accesibile pentru doritori.

Andreea Bălan și-a scos la vânzare hainele. Prețul pentru o jachetă sau o fustă

Jurata de la Te cunosc de undeva are foarte multe haine în garderobă, așa că a decis să vândă o parte din ele. Vedeta nu mai poartă multe dintre aceste articole vestimentare, iar fanii le pot cumpăra la preț redus.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan utilizează o platformă pentru a-și vinde hainele, pentru ca doritorii să le poată achiziționa cât mai simplu. Artista a scos la vânzare atât haine, cât și accesorii sau încălțări.

“Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port.

ADVERTISEMENT

Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris Andreea Bălan pe pagina de Instagram.

O geacă poate fi cumpărată la prețul de 300 de lei, iar o pereche de adidași Versace costă 600 de lei. Artista mai vinde și fuste, iar prețurile pentru aceste articole încep de la 600 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o pereche de sandale Casadei costă 500 de lei. O jachetă costă 250 de lei, iar cântăreața a mai scos la vânzare și mai multe bluze și hanorace.

După ce au văzut clipul video în care Andreea Bălan prezintă unele dintre hainele pe care le vinde, internauții i-au lăsat comentarii privind stilul vestimentar din prezent.

ADVERTISEMENT

Unii au ținut să-i spună cântăreței că unele dintre articolele sale vestimentare nu mai sunt la modă, în timp ce alții o susțin să poarte hainele în care se simte bine.

Ce a spus un designer despre stilul Andreei Bălan

Un specialist și-a spus opinia despre stilul vedetei, spunând că garderoba nu este actualizată. Designerul Florin Burescu a spus ă artista nu are stilul actualizat cu moda din ziua de astăzi.

Acesta a spus că Andreea Bălan ar trebui să-și schimbe garderoba pentru a-și pune silueta în evidență și că are nevoie de sfaturile unui stilist priceput.

“Pot să spun că, pe lângă faptul că o apreciez pentru muncă, devotament, felul în care arată, pentru show-urile ei complexe, că e un adevărat artist, din punct de vedere vestimentar nu a excelat însă niciodată, și cred că asta se datorează faptului că încă trăiește în perioada ei de glorie, în perioada Andre. (…)

Ar trebui să-și dea un refresh al întregii garderobe, să meargă în totalitate pe mâna unui stilist foarte bun. (…)  Din punct de vedere vestimentar, ar trebui însă să se actualizeze, trebuie să lucreze foarte mult, ca să-și pună în valoare trupul frumos pe care îl are”, a explicat Florin Burescu, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT