Life

Te cunosc de undeva, fără Andreea Bălan! Ce se întâmplă la Antena 1 după ce au început filmările sezonului 20

Te cunosc de undeva a început fără Andreea Bălan! Fiilmările pentru sezonul 20 au început deja, însă blondina nu a fost prezentă!
16.01.2024 | 16:34
Te cunosc de undeva fara Andreea Balan Ce se intampla la Antena 1 dupa ce au inceput filmarile sezonului 20
Filmările de la Te cunosc de undeva au început, iar jurata Andreea Bălan se distrează în Australia. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva și-a dat restart! Doar că… filmările au fost puse pe pauză la scurtă vreme după ce au început și asta pentru că jurata Andreea Bălan are ”treabă” la mii de kilometri depărtare de România!

Filmările de la Te cunosc de undeva au început, iar jurata Andreea Bălan se distrează în Australia

Concursul prezentat de Pepe și Alina Pușcaș va avea premiera în primăvară. Potrivit anunțului ofical făcut de postul de televiziune, au început deja filmările. Interesant este faptul că în timp ce Antena 1 se laudă că se turează deja motoarele, vedeta principală, Andreea Bălan își vede liniștită de viață în Australia.

ADVERTISEMENT

Acolo a mers să-l susțină pe iubitul ei, tenismenul Victor Cornea, care are de disputat câteva meciuri în cadrul Australian Open. Vedeta a profitat, de altfel, să se ”tragă” în poză și cu starul tenisului mondial, Novak Djokovic.

Andreea era deja în țara cangurilor când Antena 1 dezvăluia că au început filmările pentru Te cunosc de undeva 20. Pentru cei care au intrat în modul de panică, trebuie să precizăm că nu, vedeta nu a fost dată afară de la Antena 1, ci figurează în continuare ca membră a juriului.

ADVERTISEMENT

Repetiții în forță pentru ca artiștii să fie gata de show pentru diva de la Andre

Este foarte probabil ca producătorii să fi început să filmeze teaserele pentru noul sezon și repetițiile, motiv pentru care Andreea Bălan a putut absenta. Concurenții se antrenează din greu până când diva se va întoarce în țară și vor începe înregistrările emisiunii cu tot cu juriu.

E interesant faptul că Andreea Bălan a primit acest răgaz în timp ce toată lumea muncește din greu pentru Te cunosc de undeva. Spunem asta deoarece, în cazul celor trei bucătari care au plecat de la Chefi la cuțite, au existat multe discuții despre neprezentarea la job.

ADVERTISEMENT

Așadar, Andreea Bălan va face parte și din noua ediție, una care se anunță extrem de interesantă. Vor participa cei mai buni concurenți din cele 19 sezoane, deci va fi un fel de All Stars.

De altfel, înainte de a pleca în Australia, Andreea Bălan a făcut câteva declarații despre cât e de entuziasmată că va face parte din sezonul 20. Vedeta a vorbit într-un comunicat transmis de Antena 1 despre experiența show-ului transformărilor.

ADVERTISEMENT

Cine participă în noul sezon Te cunosc de undeva

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize. Abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan.

S-a aflat deja și numele perechilor din ediția 20, unele destul de surprinzătoare. Cea mai mare surpriză este cooptarea Elizei Natanticu la Te cunosc de undeva. Soția comediantului Cosmin Natanticu va partenera lui Zarug. În trecut, Zarug a concurat cu o altă vedetă, Jazzy Jo.

Andrei Ursu a refuzat Antena 1

Potrivit cancan.ro, din noul sezon vor face parte și Dima Trofim & Alexia Țalavutis, Bella Santiago & Barbara de la Mandinga, Romică Țociu & Paula Chirilă, Florin Ristei & Ilona Brezoianu, Shift & Connect-R (foști concurenți la Asia Express), Emi & Cuza și Jo & Liviu Teodorescu.

Marii absenți din acest sezon Te cunosc de undeva sunt Andrei Ursu & Emilian, cei care au câștigat de două ori concursul. WRS a dezvăluit recent, pentru FANATIK, de ce nu a vrut să mai facă parte din proiectul de la Antena 1.

„Am avut niște discuții în legătură cu participarea noastră. Doar că eu acum mă focusez pe muzică. Sunt focusat pe noul album și altele. Și, de obicei, chiar și când mergeam la filmări nu aveam timp de nimic altceva. Am zis că ar fi al treilea sezon la rând. E destul de mult și am zis pas sezonului ăstuia.

Mi-ar mai fi plăcut să particip. Am vorbit cu producătorii. Ne-au zis că dacă vrem să revenim cu mare plăcere oricând vrem putem să revenim. Ne-am distrat și le-a plăcut foarte mult de noi. Doar că acum vreau să mă focusez mai mult pe muzică și pe concerte”, ne-a spus, în exclusivitate, WRS.

 

ADVERTISEMENT