Life

Andreea Bănică are probleme serioase de sănătate. Artista a luat o decizie surprinzătoare

24.03.2021 | 09:26
Andreea Banica are probleme serioase de sanatate Artista a luat o decizie surprinzatoare
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică are probleme serioase de sănătate, cântăreața luând o decizie surprinzătoare cu această ocazie. Vedeta a mărturisit că este pentru prima oară când face asta în întreaga sa carieră muzicală. 

Frumoasa blondină s-a văzut nevoită să amâne unul dintre evenimentele pe care le avea planificate, precizând că starea medicală nu-i permite să onoreze contractul. Anunțul vine la scurt timp după ce a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a dorit să ofere detalii despre problema medicală cu care se confruntă în momentul de față, Andreea Bănică dorind să fie cât se poate de discretă. Blondina a subliniat doar faptul că nu poate cânta, cel mai probabil având dureri de gât sau ceva specific meseriei sale.

Andreea Bănică, nevoită să amâne un concert. Ce probleme medicale are

„Din păcate, din cauza unei probleme de sănătate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat. 

ADVERTISEMENT

Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune.

De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost mutat pe 31 martie. Din păcate, artista nu se confruntă pentru prima oară cu probleme de sănătate, în trecut mărturisind că este nevoită să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă din cauza unor dereglări hormonale care au apărut după cele două nașteri.

De asemenea, vedeta nu mai poate face nici la fel de mult sport ca înainte din cauza unor dureri de spate, exercițiile pe care le realizează acum fiind personalizate de antrenorul de fitness în funcție de nevoile organismului ei.

ADVERTISEMENT

„De vreo cinci ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces trei zile după aceea tot eu trag și am de suferit.

Muncesc foarte mult pentru asta. Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, mărturisea Andreea Bănică în mediul online acum ceva vreme.

ADVERTISEMENT