Life

Ce păstrează Andreea Bănică de la mama ei, moartă de aproape 20 de ani: “O port și acum”

08.03.2021 | 14:43
Ce pastreaza Andreea Banica de la mama ei moarta de aproape 20 de ani O port si acum
Andreea Bănică a povestit ce amintire păstrează vie de la mama ei și în prezent (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a povestit detalii neștiute despre mama ei, moartă de aproape 20 de ani. În vârstă de 42 de ani, solista a făcut dezvăluiri cu adevărat emoționante despre cea care i-a dat viață chiar în ziua specială de 8 Martie. Vedeta a oferit cele mai sincere mărturisiri în emisiunea prezentată de Cove și Lora, la PRO TV.

Artista a acceptat invitația inedită de Ziua Mamei și a fost prezentă în studioul emisiunii Vorbește Lumea. Andreea Bănică a suferit foarte mult în urmă cu mulți ani, când este cunoscut că și-a pierdut ambii părinți, la o diferență de doar 2 ani. Se pare că aceste pierderi imense au rămas la fel de vii în sufletul său.

ADVERTISEMENT

Vedeta păstrează și acum anumite amintiri, având chiar anumite obiecte de la cea care a adus-o pe lume. Le-a povestit cunoscuților prezentatori TV că are și în prezent anumite momente când nu se poate lipsi de respectivul lucru. Solista a vorbit și despre rolul de mămică, ea având doi copii, pe Sofia și Noah, de care se ocupă îndeaproape, alături de soțul său, Lucian Mitrea, cu care s-a căsătorit în 2008.

Amintirea emoționantă la care Andreea Bănică nu renunță, lăsate de mama ei care a murit

În mod emoționant, Andreea Bănică a vorbit și despre pierderea celei mai dragi ființe, mama ei, care a murit când solista avea 23 de ani. La vârsta de 21, cu doi ani înainte, ea își pierduse și tatăl, iar bărbatul s-a stins în urma unui tragic accident rutier.

ADVERTISEMENT

Artista de muzică pop le-a dezvăluit tuturor, în direct, că are și acum o rochie pe care a “stricat-o”, în anii tinereții, din garderoba mamei sale. A modificat acel obiect vestimentar din pricina faptului că pe atunci nu a avea foarte multe haine și își dorea să fie la modă, precum celelalte fete.

Se pare că greutățile din tinerețe au făcut-o pe aceasta să devină femeia de succes de astăzi, după cum a recunoscut vedeta de 8 Martie. Femeia s-a stins când Andreea Bănică se afla pe scenă, ea deja având pe atunci concerte. Deși rochia respectivă se destramă, având o vechime considerabilă, solista încă alege să o poarte mai ales vara.

ADVERTISEMENT
Ce păstrează Andreea Bănică de la mama ei, moartă de aproape 20 de ani O port și acum
Andreea Bănică și-a pierdut mama când avea 23 de ani (sursă foto: Instagram)

“Nimic nu este ușor, îți dă Dumnezeu un destin, dar e important să știm și să ni-l facem și singuri, cu mâna noastră. În viața noastră au intervenit doi copii, pe cel de al doilea nici nu îl mai așteptam, pe Noah. Soțul meu este atât de îndrăgostit de acest copil că atunci când vine acasă se duce să îi vadă pe Noah, dar și pe Sofia.

Foarte rar mă răsfață soțul meu, astăzi mi-a trimis un mesaj cu o poză cu o floricică, era doar o rădăcină pusă în apă. Mi-a zis că se pregătește să planteze acea floare pentru mine.

ADVERTISEMENT

Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut, m-a iubit mult de dimineață. Eu mă răsfăț și singură, comunicarea este cheia. Eu îmi doresc lucruri pe care nu le-am avut când eram mică, se împlinesc toate acestea. În copilărie nu am avut hăinuțe frumoase, le luam pe cele ale mamei mele. Am și acum o rochiță de la ea, o păstrez de peste 20 de ani. Încă o port și acum, ea mi-a zis să nu o tai, să nu o stric”, a povestit Andreea Bănică, la începutul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT