Life

Andreea Berecleanu, eforturi uriașe pentru siluetă: “Când mă îngraș 3-4 kilograme, intru în alarmă”. La ce renunță

Andreea Berecleanu (47 de ani) a dezvăluit cum reușește să-și păstreze greutatea ideală. Prezentatoarea de la Prima TV a scos la iveală detalii despre acest aspect.
16.06.2022 | 12:25
Andreea Berecleanu eforturi uriase pentru silueta Cand ma ingras 34 kilograme intru in alarma La ce renunta
Andreea Berecleanu, în formă la 47 de ani. Ce face când ia în greutate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta depune eforturi uriașe pentru siluetă și se alarmează de fiecare dată când se îngrașă. Știrista recunoaște că este atentă la felul în care arată, chiar dacă se numără printre persoanele publice care țin dietă.

Andreea Berecleanu, în formă la 47 de ani. Ce face când ia în greutate

Andreea Berecleanu se bucură de o stare interioară foarte bună, care evident se reflectă și în exterior. Celebra prezentatoare TV este mulțumită de felul în care arată, asta pentru că știe cum să se mențină în formă la 47 de ani.

ADVERTISEMENT

„Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați.

Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate”, a spus vedeta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu este foarte atentă la produsele alimentare pe care le consumă. Moderatoarea de la Prima TV are o greutate optimă pentru că a renunțat complet la dulciuri și nu mai consumă nimic spre seară.

Andreea Berecleanu: ”Mi-a plăcut acest echilibru”

Celebra știristă ia ultima masă la ora 17:00, iar dacă i se face foame atunci consumă un iaurt cu semințe. Stilul de viață sănătos este completat de mișcare, înotul numărându-se printre sporturile preferate de prezentatoare.

ADVERTISEMENT

„Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încrede tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață”, spunea Andreea Berecleanu în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT