Life

Andreea Berecleanu, în doliu. Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane

Andreea Berecleanu este în doliu. Prezentatoarea de știri a rămas fără una dintre cele mai dragi persoane din familia ei.
02.05.2023 | 16:38
Andreea Berecleanu in doliu Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane
Ce persoană dragă a pierdut Andreea Berecleanu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu este în doliu. Prezentatoarea de știri de la Prima TV a anunțat pe rețelele de socializare că una dintre cele mai dragi persoane din viața ei a murit, marți dimineață. Avea o legătură specială cu aceasta, din copilărie, și semănau foarte mult.

Andreea Berecleanu, în doliu: ”I-am multumit bunicii mele in ultimele clipe de viata pentru tot ce mi-a daruit”

Bunica Andreei Berecleanu a încetat din viață. Jurnalista este cuprinsă de durere și a publicat pe pagina sa de facebook câteva imagini cu cea despre care are doar cuvinte de laudă. A descris-o drept o femeie echilibrată, curajoasă, iubitoare și corectă.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a mărturisit și că a apucat să-i mulțumească bunicii, în ultimele clipe de viață, pentru tot ceea ce i-a dăruit, de când ea a venit pe lume, dar și pentru ”tot ce a lasat ca mostenire spirituala familiei noastre”.

”Aceste maini impreunate sunt esenta acestei vieti si inseamna dragoste si devotament. I-am multumit bunicii mele in ultimele clipe de viata pentru tot ce mi-a daruit de cand m-am nascut si pentru tot ce a lasat ca mostenire spirituala familiei noastre.

ADVERTISEMENT

Bunica a avut echilibru, forta, curaj, corectitudine. Si dragoste neconditionata. Dumnezeu s-o primeasca la El!”, a scris Andreea Berecleanu pe facebook, după care a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe.

Mulți dintre oamenii care au empatizat cu Andreea Berecleanu au mărturisit că îi cunoșteau bunica, deoarece o vedeau adesea la cumpărături. Și aceștia au rămas cu amintiri plăcute despre ea: ”era o plăcere să o asculți”, au dezvăluit apropiații femeii.

ADVERTISEMENT

”Sincere condoleanțe! Am cunoscut-o, era clienta noastră la magazinul din Titulescu 92. Era o plăcere să o asculți! Odihnă veșnică!”/ ”Dumnezeu s-o ierte!”/ ”Dumnezeu să o odihnească în pace!”/”Un om frumos plăcut lui Dumnezeu! Sincere condoleanțe!”, sunt o parte dintre comentariile oamenilor.

Scurtă biografie a Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai renumite prezentatoare de știri din țară. Are o experiență de aproape două decenii în presă și în televiziune. Cei mai mulți români o cunosc din perioada când a lucrat la Antena 1, la știrile Observator.

ADVERTISEMENT

De aproape trei ani, jurnalista lucrează la Prima TV, la știrile Focus. În același timp, se ocupă de partea de comunicare a clinicilor de chirurgie și dermatologie estetică ce aparțin soțului său, doctorul Constantin Stan, cu care este căsătorită din 2016.

Înainte de dr. Consantin Stan, Andreea Berecleanu a avut o căsnicie cu jurnalistul Andrei Zaharescu, dar mariajul nu a rezistat, iar în urmă cu aproape 10 ani au divorțat. Din căsnicia lor au rezultat doi copii, o fiică și un băiat, Eva Zaharescu și Petru Zaharescu.

ADVERTISEMENT