Life

Andreea Berecleanu, în lacrimi la nunta lui Adrian Oianu. Știrista și soțul său au fost nași

Andreea Berecleanu a fost nașă în acest weekend. Vedeta a fost foarte emoționată și nu și-a putut stăpâni lacrimile la nunta lui Adrian Oianu cu aleasa inimii lui.
20.06.2022 | 14:56
Andreea Berecleanu in lacrimi la nunta lui Adrian Oianu Stirista si sotul sau au fost nasi
Andreea Berecleanu este nașa lui Adrian Oianu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu și soțul său, medicul Constantin Stan au fost în acest weekend părinți spirituali pentru Adrian Oianu și soția lui. Știrista a fost emoționată să se afle în această postură și a publicat un mesaj pentru finii săi.

Andreea Berecleanu, mesaj emoționant pentru finii săi. Știrista și soțul au fost nași în acest weekend

Andreea Berecleanu și soțul său, doctorul Constantin Stan le-au fost nași de cununie lui Adrian Oianu și soției sale. Evenimentul a avut loc în acest weekend, iar vedeta Prima TV a publicat câteva fotografii pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

În imagini, se vede cum știrista își șterge lacrimile de bucurie, semn că rolul de părinte spiritual a emoționat-o. Conform Viva, pentru Andreea Berecleanu, postura de nașă este foarte importantă.

Jurnalista a avut și un mesaj pentru finii săi, pe care i-a asigurat că ea și partenerul ei de viață le vor fi întotdeauna alături.

ADVERTISEMENT

„Viața e bună și frumoasă, atunci când crezi în dragoste din tot sufletul”

Andreea Berecleanu le-a transmis lui Adrian Oianu și proaspetei lui soții ca viața este frumoasă atunci când crezi în dragoste și o dăruiești.

Totodată, le-a spus finilor săi că îi iubește și le-a mulțumit că i-au ales pe ea și pe medicul Constantin Stan să le fie alături într-o zi atât de specială.

ADVERTISEMENT

„Viața e bună și frumoasă, atunci când crezi în dragoste din tot sufletul. Iubirea e răsplătită tot cu iubire, mereu! Dragii noștri Adrian și Lina ne-au bucurat nespus făcând acest pas important.

Și ne-au onorat cu alegerea de a le fi părinți spirituali pe tot parcursul vieții de familie.

Am trăit momente emoționante, până la lacrimi, au fost multe clipe fericite! Și ele vor urma! La mulți ani, în sănătate și iubire mereu! Vă iubim, Adrian Oianu și Adelina Mane”, a scris vedeta pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT