Sport

Andreea Bododel, cea mai sexy fană a Farului, a pierdut procesul cu Robert Niță. Câţi bani trebuie să îi plătească rapidistului. Exclusiv

Frumoasa Andreea Bododel s-a adresat instanţei de judecată, prin ordonanţă preşedinţială, împotriva lui Robert Niţă, deranjată foc de ironiile analistului de la FANATIK SUPERLIGA
22.06.2023 | 14:38
Andreea Bododel cea mai sexy fana a Farului a pierdut procesul cu Robert Nita Cati bani trebuie sa ii plateasca rapidistului Exclusiv
Robert Niță a câștigat procesul care i-a fost deschis de Andreea Bododel / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ecourile ultimului scandal al finalului de sezon din Superliga României au fost stinse săptămâna aceasta de instanţă, care a pus punct disputei juridice dintre Andreea Bododel şi Robert Niță. Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea tinerei de a fi emisă o ordonanţă preşedinţială împotriva fostul fotbalist al Rapidului, prin care a cerut ca lui Niţă să îi fie interzis a mai vorbi în spaţiul public despre ea, instanţa considerând că solicitarea este neîntemeiată.

Motivul pentru care Andreea Bododel l-a dat în judecată pe Robert Niţă

Disputa dintre cei doi a avut ca punct de plecare ironiile lansate în spaţiul public de către Andreea Bododel, după meciul Farul – Rapid 7-2. ”Atât am putut și noi în seara asta..7”, a scris ea, pe rețelele de socializare. Autointitulată fana numărul 1 constănţenilor, aceasta a fost taxată a doua zi de Robert Niţă în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și  sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a fost una dintre replicile fostului fotbalist, care au deranjat-o atât de tare pe Andreea Bododel, încât aceasta s-a adresat instanţei.

Ce înseamnă ordonanţa preşedinţială

Judecarea solicitării emiterii unei ordonanţe preşedinţiale se face de către un singur judecător, în mod obişnuit cu citarea părților, însă legea permite ca aceasta să se facă și fără citarea lor. Judecata se face rapid, din acest motiv nefiind permise nici probele a căror administrare necesită un timp îndelungat. În sine, ordonanţa este o procedură specială în temeiul căreia instanţa de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, prevenirea unei pagube iminente şi care nu s-ar putea repara sau înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări, conform just.ro

ADVERTISEMENT

În cazul de faţă, acţiunea introdusă de Andreea Bododel împotriva lui Robert Niță a fost înregistrată pe data de 29 mai, soluția instanței venind după aproximativ trei săptămâni. Reclamanta are termen de cinci zile de a formula apel împotriva acestei decizii.

Ce a cerut Bobodel instanţei: Robert Niţă să nu mai vorbească “defăimător” la adresa sa

În adresa către judecători, fosta soție a lui Tibi Bălan a solicitat emiterea unei ordonanţe preşedenţiale prin care să i se interzică lui Robert Niţă desfăşurarea oricăror acţiuni care ar încălca dreptul la “demnitate, onoare şi reputaţie” al acesteia.

ADVERTISEMENT

Considerând că fostul fotbalist din Giuești îşi exprimă “în mod abuziv şi cu rea credinţă” dreptul la liberă exprimare, Bododel a solicitat instanţei să-i ceară prin hotărâre judecătorească să înceteze “desfăşurarea oricăror acţiuni defăimătoare, denigratore şi ofensatoare la adresa subsemnatei, prin intermediul reţelelor de socializare, interviuri, articole de presă, dar şi în cazul emisiulor televizate şi prin intermediul canalelor de internet”.

Andreea Bododel, obligată să-i plătească lui Robert Niţă 2.000 de lei

Judecătoria Sectorului 1 a considerat că nu sunt îndeplinite condiţiile de admisibilitate şi, pe lângă faptul că i-a respins cererea, a obligat-o pe Andreea Bododel la plata sumei de 2.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

ADVERTISEMENT
Decizia făcută publică de Judecătoria Sectorului 1 la cererea formulata de Andree Bododel impotriva lui Robert Nita
Decizia făcută publică de Judecătoria Sectorului 1

“Respinge cererea de emiterea a unei ordonanţe preşedinţiale formulată de reclamanta Andreea-Aneta Bălan (n.r. – Andreea Bododel), în contradictoriu cu pârâtul Ionel-Robert Niţă, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârât a sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluţia pe scurt făcută publică de magistraţii de la Sectorul 1.

ADVERTISEMENT
Tags: