Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță o face praf pe Andreea Bododel, cea mai „fierbinte” fană a Farului: ”Sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze”

Robert Niță, atac frontal la adresa Andreei Bododel. Replici devastatoare ale fostul fotbalist după ironiile acesteia la adresa Rapidului
08.05.2023 | 13:44
Robert Nita o face praf pe Andreea Bododel cea mai fierbinte fana a Farului Sarea peste sinele de tramvai sa nu se curenteze
Reacții savuroase
ADVERTISEMENT

Robert Niță a taxat-o în termeni duri pe Andreea Bododel după ce aceasta a oferit un adevărat recital în timpul jocului Farul – Rapid. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Tibi Bălan a continuat cu ironiile și la finalul partidei. A postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje cu trimitere directe.

Ce spune Robert Niță despre Andreea Bododel

De altfel, pe contul personal de Instagram, Andreea Bododel se autointitulează fana numărul unu a Farului. Tânăra are grijă mereu să comenteze meciurile echipei din Constanța și nu ezită să le răspundă urmăritorilor ei atunci când este întrebată.

ADVERTISEMENT

După meciul Farul – Rapid care s-a terminat cu scorul de 7-2, evident, aceasta a publicat un mesaj. ”Atât am putut și noi în seara asta..7”, a scris tânăra pe contul personal de socializare. Chiar și în timpul meciului, Bododel a fost la înălțime. Camerele de vederi au oferit mai multe imagini cu ea. Tânăra a părut foarte încântată de jocul favoriților, dar și de rezultatul înscris pe tabelă.

Replica nu a întârziat să apară. Invitat la FANATIK SuperLiga cu Horia Ivanovici, Robert Niță a pus-o la punct imediat. Fostul atacant i-a readus aminte Andreei Bododel că, de curând, a fost văzută chiar pe stadionul din Giulești, acolo unde venise să o susțină pe Farul.

ADVERTISEMENT

Niță a dezvăluit, în stilul caracteristic, că experiența tinerei în București nu a fost una tocmai ușoară: ”A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și  sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Robert Niță despre Andreea Bododel, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA!

Vă readucem aminte că Farul a umilit-o pe Rapid în play off-ul campionatului. Rezultatul înregistrat de giuleșteni nu a scăpat de ironiile adversarilor. Andreea Bododel nu a fost singura care s-a amuzat pe seama scorului. Mai mult, Mustață, liderul suporterilor FCSB a anunțat că nu s-a terminat pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al sezonului, cel dintre echipa lui Gigi Becali și giuleșteni ar putea aduce un scor chiar mai mare, potrivit acestuia. Mustață își dorește să-și umilească rivalii după ce Rapid a curmat speranțele de titlu ale roș albaștrilor.

Cine este Andreea Bododel

Menționăm faptul că frumoasa brunetă este originară din Constanța. A fost dansatoare în trecut și de asemenea, iubită a multor bărbați celebri. Dincolo de pasiunea pentru dans, aceasta este prezentator la televiziunea locală Dodo Tv.

ADVERTISEMENT

Și evident, se bucură de o comunitate generoasă pe contul ei de Instagram. Aproape 100.000 de persoane îi urmăresc activitate pe rețelele de socializare și nu e de mirare. În marea majoritate a timpului, Andreea Bododel este fie la meciuri, fie pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT