Life

Andreea Esca, apariție inedită. Accesoriul cu care a atras atenția asupra sa

Andreea Esca a atras toate privirile cu ultima sa apariție. Prezentatoarea de la Pro TV demonstrează că este foarte atentă la ultimele apariții în modă.
15.12.2021 | 18:11
Andreea Esca aparitie inedita Accesoriul cu care a atras atentia asupra sa
ADVERTISEMENT

Știrista este protagonista unei apariții inedite, care i-a făcut pe mulți să-și dea coate. Vedeta a atras atenția asupra sa cu un accesoriu inedit purtat pe cap.

Cu podoaba capilară acoperită cu un fes de culoare negru, prezentatoarea de la Pro TV a fost de nerecunscut pentru colegi, cât și pentru fani.

ADVERTISEMENT

Apariția a dus la foarte multe discuții amuzante, Andreea Esca povestind în mediul online cum a fost întâmpinată pe platourile știrilor.

Andreea Esca, apariția cu care a lansat controverse: ”E fesul lui Brunelleschi”

„«Ce-i cu ghinda asta din capul tău?» – așa m-a întâmpinat Bilă, azi. «E haios, parcă ești dintr-un desen animat»? completează, Nico!

ADVERTISEMENT

Ei bine, îmi place tare:) E «fesul lui Brunelleschi». Ție îți place?”, a scris Andreea Esca pe pagina de Instagram.

Celebra știristă de la Pro TV a distribuit și o imagine în acest sens, fesul de pe cap fiind un accesoriu nelipsit zilele astea din garderoba sa.

ADVERTISEMENT

Căciula este confecționată din lână foarte groasă, numai bună pentru vremea rece din perioada aceasta. În plus, felul în care este făcută ne trimite cu gândul la un arhitect renumit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Cine a fost arhitectul Filippo Brunelleschi

Filippo Brunelleschi a fost bijutier, inginer constructor și sculptor florentin, cât și unul dintre promotorii Renașterii italiene timpuri. El este cel care a proiectat cupola Duomo din Florența.

ADVERTISEMENT

Mașinile inventate pentru construirea cupolei și a felinarului ei reprezintă una dintre cele mai mari fapte ale ingeniozității sale tehnologice.

Un artist foarte talentat pentru timpurile sale, arhitectul este celebru pentru fapul că a redescoperit principiile perspectivei liniare, de aici și fesul care îi este dedicat.

Căciula poate fi achiziționată cu suma de 250 de lei, „cupola” fiind în același timp potrivită pentru persoanele cuminți, cât și pentru cele mai îndrăznețe.

Postarea distribuită de Andreea Esca a strâns peste 7.800 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii pozitive, cât și negative.

ADVERTISEMENT