Life

Andreea Esca, detalii despre silueta perfectă la 50 de ani. Ce face celebra prezentatoare

Andreea Esca, dezvăluiri despre corpul tras prin inel la 50 de ani. Cum face să fie în formă maximă vedeta de la Pro TV.
24.08.2023 | 15:24
Andreea Esca detalii despre silueta perfecta la 50 de ani Ce face celebra prezentatoare
Andreea Esca, dezvăluiri despre corpul tras prin inel la 50 de ani. Cum face să fie în formă maximă vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Esca vine cu detalii despre silueta perfectă pe care o are la cei 50 de ani ai săi. Ce face celebra prezentatoare pentru a avea aceeași greutate. În plus, soția lui Alexandre Eram a spus ce face numai în vacanță.

Andreea Esca, dezvăluiri despre corpul tras prin inel la 50 de ani. Cum face să fie în formă maximă vedeta de la Pro TV

Andreea Esca a făcut dezvăluiri despre corpul tras prin inel pe care îl afișează pe micile ecrane, la 50 de ani. Vedeta de la Pro TV a explicat cum face să fie în formă maximă și care sunt lucrurile după care se ghidează.

ADVERTISEMENT

Știrista susține că nu deține anumite secrete pentru silueta ideală, însă are mare grijă să facă mișcare și să treacă pragul saloanelor de înfrumusețare. Cât despre timbrul său, prezentatoarea spune că nu bea deloc apă rece.

De asemenea, renumita jurnalistă susține că mănâncă înghețată doar atunci când este în concediu. În felul acesta vocea sa nu este afectată în niciun fel, telespectatorii români auzind-o extrem de rar răgușită.

ADVERTISEMENT

„Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea. Cred că trebuie să fii foarte muncitor, să fii tenace.

Trebuie să ai talent de la Dumnezeu și să-ți placă foarte mult”, a declarat Andreea Esca pentru spectacola.ro. Atunci când vrea să slăbească știrista nu mai consumă dulciuri și e atentă la alimentație.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, pregătită pentru croaziera de pe Mediterană

Andreea Esca este pregătită să ia o pauză de la muncă și să plece într-o croazieră inedită pe Mediterană. Vedeta va fi însoțită de mai multe personalități, dar și de persoane interesate să-și petreacă timpul cu ea și cu echipa de la A List Magazine.

Călătoria este programată pentru intervalul 23 – 30 septembrie 2023, locul de îmbarcare fiind orașul Barcelona, unde studiază fiul știristei. Traseul acestui sejur este: Valencia – Ibiza – Portofino – Ajaccio – Florența – Roma.

ADVERTISEMENT

„E viața destul de complicată ca să ne îmbrăcăm în culori închise. Vara a fost la fel de veselă, ca și iarna. Încă nu s-a terminat vara, mai am un pic, o bucățică de concediu, și o să profit și de ea.

O să plec în Italia și pe urmă plec într-o croazieră pe Mediterană”, a mai spus Andreea Esca, mai arată sursa menționată anterior. Prezentatoarea este o persoană veselă și mereu cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT