Life

Andreea Esca, prietenie frumoasă cu fiul unui celebru actor din România! Dezvăluiri incendiare: „Primul iubit nu se uită niciodată”

Cu cine s-a iubit Andreea Esca, înainte de a deveni soția lui Alexandre Eram. Povestea de dragoste pe care jurnalista a ținut-o secretă mult timp
10.12.2023 | 14:39
Andreea Esca prietenie frumoasa cu fiul unui celebru actor din Romania Dezvaluiri incendiare Primul iubit nu se uita niciodata
Cu cine s-a iubit Andreea Esca înainte de a se căsători cu Alexandre Eram Sursa foto: Freepik, Inquam Photos/ Simion Sebastian Tătaru
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru prezentatoarea știrilor de la PRO TV. Însă, în ciuda faptului că este prezentă din 1995 pe micul ecran, unele detalii din viața ei au fost mult timp secrete.

Andreea Esca a avut primul ei iubit în perioada liceului

Andreea Esca a fost mereu o vedetă discretă. În ciuda statutului de persoană publică, aceasta a vrut ca cei de acasă să o aprecieze pentru ceea ce face la pupitrul știrilor. Tocmai de aceea, viața ei privată a fost mereu ferită de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV a stat mereu departe de scandaluri și nici nu a vrut să epateze cu vreun aspect personal. Însă, din când în când, Esca mai are și momente de sinceritate absolută.

De obicei, Andreea Esca nu vorbește despre viața ei amoroasă. Publicul știe doar că are o familie superbă alături de soțul ei și că mariajul lor merge ca pe roate. Dar, înainte de a-l cunoaște pe tatăl copiilor ei, Andreea a mai avut un iubit pe care nu multă lume îl știe.

ADVERTISEMENT

Înainte de a deveni soția francezului Alexandre Eram, Andreea Esca a fost îndrăgostită până peste cap. Cel care i-a furat mințile a fost Bogdan, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului. Fiind primul ei iubit, Bogdan a devenit și marea ei dragoste.

Povestea de dragoste pe care jurnalista de la PRO TV nu a povestit-o niciodată

Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel s-au iubit mulți ani. Între cei doi nu a existat niciun fel de relație fizică. Mai degrabă, s-au conectat mental. Se înțelegeau atât de bine, încât au rămas prieteni și după aceea.

ADVERTISEMENT

Toată povestea ei de dragoste cu Alexandru, primul iubit din liceu a fost scrisă în cartea ei, ”Ce am făcut când am tăcut”. Esca a avut mereu o viață plină de experiențe, așa că era necesară o punere pe foi a celor mai plăcute amintiri.

Din anul 2000 și până în prezent, Andreea Esca formează un cuplu și o familie reușită alături de Alexandre Eram. Deși soțul ei este o prezență mult mai discretă în lumina reflectoarelor, cei doi se înțeleg de minune și rezonează pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Împreună cu Alexandre Eram, Andreea are doi copii de care este extrem de mândră. În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu dă semne că îi va călca pe urme, pasiunea pentru televiziune este evidentă.

Anul acesta, Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca pot fi urmăriți în competiția ”America Express”. Pentru cei de acasă, este pentru prima dată când îi văd pe cei doi la fel de mult pe micul ecran. Alexia și Aris au câștigat simpatia publicului și primesc mereu laude pentru educația aleasă.

ADVERTISEMENT