Life

Cum arăta Andreea Esca la prima emisie Pro TV. Gafa pe care a comis-o pe final de jurnal

Au trecut aproape 30 de ani de la prima emisie a jurnalului de la PRO TV. Cum arăta Andreea Esca la pupitrul știrilor în 1995
01.12.2023 | 22:58
Cum arata Andreea Esca la prima emisie Pro TV Gafa pe care a comiso pe final de jurnal
Au trecut aproape trei decenii de la primul jurnal prezentat de Andreea Esca. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste. De-a lungul timpului, aceasta a evoluat la pupitrul știrilor de la PRO TV și a devenit o emblemă a trustului. Azi, la 29 de ani de la lansarea jurnalului de la PRO TV, imaginile cu Andreea Esca la prima sa emisie sunt o adevărată comoară.

Au trecut aproape trei decenii de când Andreea Esca prezintă jurnalul

Andreea Esca nu are nevoie de prea multe prezentări. Este cea mai longevivă figură publică de la PRO TV și cea mai statornică prezentatoare de știri. Numele ei este involuntar asociat cu știrile de la PRO TV și a devenit o imagine puternică pentru trust.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a debutat la pupitrul știrilor chiar pe 1 decembrie 1995. Atunci, a fost prima sa transmisiune în direct și primul contact cu cei de acasă în ipostaza de prezentatoare a jurnalului de seară.

Emoțiile au fost la cote maxime pentru Andreea, iar asta s-a văzut și pe sticlă. Oricât de mult și-a stăpânit toate stările din acel moment, la final, prezentatoarea a comis o mică gafă.

ADVERTISEMENT

”Și acum, știrile sportive. A fost prima zi din finala Cupei Davis. Echip(e)a Statelor Unite a învins…”.

Concentrată să citească cât mai bine prompterul și să nu sară peste vreun rând, Andreea Esca a pus un ”e” acolo unde nu îi era locul. Nu multă lume a sesizat asta, iar în prezent, jurnalista este una dintre prezentatoarele cu cel mai mare debit verbal, fără greșeli.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca
Andreea Esca la primul său jurnal la PRO TV. Sursa foto: captură Youtube

Vedeta nu are de gând să se retragă prea repede din activitate

La primul său jurnal TV în direct, Andreea Esca arăta total diferit față de acum. Nici vorbă să fi fost blondă, ci pe vremea aceea opta pentru o culoare cât mai naturală a părului.

În schimb, un lucru a rămas la fel din 1995 și până în prezent. Și anume, tunsoarea Andreei. Vedeta are aceeași freză de aproape trei decenii și a devenit ca o marcă reprezentativă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV a fost întrebată de multe ori dacă are de gând să își schimbe forma părului. De fiecare dată, răspunsul a fost același. Andreea se regăsește foarte mult în acest stil și consideră că a reprezintă în totalitate.

Deși au trecut aproape trei decenii de când este la pupitrul știrilor, Andreea Esca recunoaște că nu are de gând să se retragă. Își iubelște foarte mult meseria și se simte acasă atunci când vine la muncă.

Din păcate, copiii ei nu îi calcă pe urme. Nici Alexia și nici Aris nu au înclinații jurnalistice. În schimb, ambii cochetează cu televiziunea și cu diverse proiecte care îi expun public.

ADVERTISEMENT