News

Andreea Esca se destăinuie. Primul interviu după calvarul prin care a trecut în ultima perioadă: „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Nu sunt Dumnezeu”

20.07.2020 | 11:07
Andreea Esca se destainuie Primul interviu dupa calvarul prin care a trecut in ultima perioada Fiecare om are o limita a lucrurilor pe care le poate duce Nu sunt Dumnezeu
Andreea Esca rupe tăcerea după ce s-a zvonit că ar avea coronavirus. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Andreea Esca? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de când în spațiul public s-a zvonit faptul că jurnalista s-ar fi infectat cu noul coronavirus în urma unei petreceri organizate cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea de la Olimp.

Pentru a pune punct tuturor speculațiilor, prezentatoarea Știrilor Pro TV a decis să vorbească deschis despre momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă, într-un interviu acordat colegului său, Cosmin Stan. Îl puteți urmări în cadrul jurnalului de luni, 20 iulie, începând cu ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe.Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, a declarat Cosmin Stan.

Andreea Esca, primul interviu după ce s-a zvonit că ar avea coronavirus. Ce spune despre starea sa de sănătate

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, se destăinuie cea mai cunoscută și apreciată știristă din țara noastră în interviul care va fi difuzat în această seară.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andreea Esca elucidează misterul cu privire la starea sa de sănătate și dezvăluie motivul pentru care a evitat până acum să apară în spațiul public, deși zvonurile din ultima vreme i-au atras o serie de critici dure. În plus, Poliția Română s-a sesizat după petrecerea la care vedeta Pro TV ar fi participat alături de fiica sa, iar în cauză a fost demarată o anchetă.

Ce spune prezentatoarea Știrilor Pro TV despre momentele dificile prin care a trecut

Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată.

Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om.

ADVERTISEMENT

Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, sunt doar câteva dintre declarațiile Andreei Esca. Interviul integral poate fi urmărit în această seară, începând cu ora 19:00.