Life

Andreea Mantea a dezvăluit în ce investește sume foarte mari: “Unde se duc toți banii mei”

În ce investește Andreea Mantea sume foarte mari de bani. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a făcut dezvăluirea pe rețelele sociale.
15.09.2023 | 15:19
Andreea Mantea a dezvaluit in ce investeste sume foarte mari Unde se duc toti banii mei
Pe ce cheltuie Andreea Mantea mulți bani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a spus în ce investește sume mari de bani. Prezentatoarea de televiziune are mereu grijă la felul în care arată și merge adesea la salonul de înfrumusețare.

În ce investește Andreea Mantea sume mari de bani

Prezentatoarea de la Casa Iubirii este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. A prezentat mai multe emisiuni de-a lungul timpului, iar aparițiile sale pe micul ecran sunt întotdeauna impecabile.

ADVERTISEMENT

Deși nu este tocmai pasionată de intervențiile chirurgicale estetice, bruneta are grijă să arate mereu bine și apelează la diverse tratamente. Andreea Mantea a dezvăluit care este serviciul în care investește cei mai mulți bani.

Andreea Mantea are o rutină foarte strictă de îngrijire a pielii și merge adesea la saloanele de înfrumusețare pentru diverse tratamente și schimbări.

ADVERTISEMENT

De mai mulți ani, prezentatoarea TV își pune gene false, care îi scot în evidență trăsăturile feței. Bruneta a recunoscut că investește sume mari de bani pentru acest lucru. “Unde se duc toți banii mei? Pe gene”, a spus Andreea Mantea pe Instastory.

Andreea Mantea salon
Andreea Mantea își pune gene false de mult timp. Sursa foto: Instagram

Dieta pe care o ține Andreea Mantea

Andreea Mantea este într-o formă foarte bună, iar pentru a reuși acest lucru are grijă la ceea ce mănâncă și face mișcare regulat. Prezentatoarea de la Kanal D a ținut și diete drastice în trecut, atunci când nu consuma nici măcar fructe pentru a evita zahărul.

ADVERTISEMENT

Din fericire, acest lucru i-a fost de folos, pentru că a reușit să slăbească destul de mult și a scăpat de celulită. A fost o perioadă grea, pentru că regimul ei era foarte strict și erau puține alimente pe care le putea consuma.

“Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

ADVERTISEMENT

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu”, a povestit Andreea Mantea, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT