Life

Andreea Mantea a răbufnit! Scandal uriaș la Casa iubirii: „Vă rog, încetați!”

Andreea Mantea a lansat un avertisment dur la Casa iubirii! De ce a trebuit să intervină vedeta Kanal D în cazul lui Patrick?
29.12.2023 | 08:31
Andreea Mantea a rabufnit Scandal urias la Casa iubirii Va rog incetati
Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a scos cartonașul roșu pentru unul din concurenții de la Casa iubirii. Prezentatoarea reality-show-ului de la Kanal D i-a dat un avertisment verbal lui Patrick pentru că a încălcat regulamentul competiției.

Andreea Mantea, avertisment pentru un concurent de la Casa iubirii

De data aceasta l-a iertat, concurentul lăsându-se cu avertizarea, însă la o altă abatere în viitor băiatul va fi automat descalificat. Ce a făcut, mai exact, băiatul?

ADVERTISEMENT

Ei bine, potrivit regulamentului show-ului prezentat de Andreea Mantea, concurenții nu au voie să vorbească despre competiția de la Kanal D în live-urile de pe rețelele de socializare. Se pare că Patrick nu a ținut cont de acest lucru. A vorbit despre Larisa, una dintre fete, într-o transmisie în direct pe TikTok.

Andreea Mantea a aflat de asta și i-a bătut obrazul lui Patrick, spunându-i că o astfel de abatere se poate lăsa cu eliminarea din Casa iubirii. Extrem de serioasă, Mantea i-a spus verde în față băiatului ce avea de zis.

ADVERTISEMENT

Tânărul a primit avertismentul cu seriozitate, după ce s-au făcut tot felul de glume în timpul emisiunii pe seama bârfelor care circulă despre cuplurile din casă.

„Nu vei mai avea acces la live o perioadă”

„Patrick, astăzi ai primit avertisment. Pe cuvântul nostru, dacă mai faci, nu vei mai avea acces la Live o perioadă. Ne gândim noi.(…)

ADVERTISEMENT

Va fi o perioadă determinată, în primă fază. Dacă tot treci și peste asta, va fi o perioadă nedeterminată.

E simplu. Vă rog, încetați cu lucrurile astea! Uite ce ai provocat! Antoni stă să se despartă de Vlada”, a reacționat Andreea Mantea, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai precis, în live-ul de pe TikTok, Patrick i-a zis lui Antoni să își tatueze litera L de la Larisa, cu toate că el e într-o cunoaștere avansată cu Vlada. Glumița pe care au văzut urmăritorii celor doi pe rețeaua de socializare era să ducă la o separare pe nepusă masă la Casa Iubirii.

ADVERTISEMENT