Life

Lorena de la Casa Iubirii, momente de panică în timpul filmărilor: ”Nu pot să mă ridic”

Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta și cum au reacționat ceilalți.
29.08.2023 | 09:20
Lorena de la Casa Iubirii momente de panica in timpul filmarilor Nu pot sa ma ridic
Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lorena de la Casa Iubirii a avut parte de câteva momente de panică în timpul filmărilor. Frumoasa brunetă în vârstă de 29 de ani, originară din orașul Constanța, a mărturisit că nu poate să se mai ridice de pe canapea.

Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta

Lorena, una dintre cele mai noi concurente de la Casa Iubirii, a trecut prin clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta, chiar în momentul în care exista o discuție între cele două ”tabere”.

ADVERTISEMENT

Una dintre participantele show-ului matrimonial a observat că tânăra din Constanța nu are o stare generală tocmai bună. Mai mult, aceasta i-a sugerat lui Laurențiu să-i ofere o îmbrățișare caldă și prietenoasă.

„Băi, scoateți-o la aer că pare că are atac de panică, ceva”, a spus unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale de la Kanal D, moderate de Andreea Mantea. „Nu pot să mă ridic”, a completat Lorena izbucnind în plâns.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Laurențiu de la Casa Iubirii a întrebat dacă poate să se ducă în camera în care se aflau fetele pentru a o calma pe concurentă. Tânăra a început să tremure foarte mult și să-și șteargă lacrimile cu un șervețel.

Toată lumea s-a îngrijorat pentru participantă când au văzut că nu se simte tocmai bine. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Lorena vom afla în cursul zilei de marți, 29 august 2023, începând cu orele 10:00 și 16:30.

ADVERTISEMENT

Cine este Lorena de la Casa Iubirii

Lorena s-a înscris la Casa Iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Are 29 de ani, este din Constanța, dar este stabilită încă din copilărie în Valencia, Spania, acolo unde locuiește și Robert. De altfel, cei doi concurenți se știu de ani buni.

Șatena a mărturisit că l-a cunoscut pe acesta în urmă cu 7 ani, când bărbatul a încercat să aibă o relație cu ea. Din păcate, lucrurile nu au evoluat în această direcție pentru că participantei i s-a părut că este mult prea insistent.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Laurențiu și-a exprimat sentimentele pentru Lorena. Pe de altă parte, concurenții din Casa Iubirii au încălcat regulamentul emisiunii matrimoniale de la Kanal D și acum așteaptă să afle ce se va întâmpla cu ei.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României