Life

Lorena de la Casa Iubirii, momente de panică în timpul filmărilor: ”Nu pot să mă ridic”

Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta și cum au reacționat ceilalți.
29.08.2023 | 09:20
Lorena de la Casa Iubirii momente de panica in timpul filmarilor Nu pot sa ma ridic
Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lorena de la Casa Iubirii a avut parte de câteva momente de panică în timpul filmărilor. Frumoasa brunetă în vârstă de 29 de ani, originară din orașul Constanța, a mărturisit că nu poate să se mai ridice de pe canapea.

Lorena de la Casa Iubirii, clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta

Lorena, una dintre cele mai noi concurente de la Casa Iubirii, a trecut prin clipe de groază în timpul emisiunii de la Kanal D. Ce a pățit concurenta, chiar în momentul în care exista o discuție între cele două ”tabere”.

ADVERTISEMENT

Una dintre participantele show-ului matrimonial a observat că tânăra din Constanța nu are o stare generală tocmai bună. Mai mult, aceasta i-a sugerat lui Laurențiu să-i ofere o îmbrățișare caldă și prietenoasă.

„Băi, scoateți-o la aer că pare că are atac de panică, ceva”, a spus unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale de la Kanal D, moderate de Andreea Mantea. „Nu pot să mă ridic”, a completat Lorena izbucnind în plâns.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Laurențiu de la Casa Iubirii a întrebat dacă poate să se ducă în camera în care se aflau fetele pentru a o calma pe concurentă. Tânăra a început să tremure foarte mult și să-și șteargă lacrimile cu un șervețel.

Toată lumea s-a îngrijorat pentru participantă când au văzut că nu se simte tocmai bine. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Lorena vom afla în cursul zilei de marți, 29 august 2023, începând cu orele 10:00 și 16:30.

ADVERTISEMENT

Cine este Lorena de la Casa Iubirii

Lorena s-a înscris la Casa Iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Are 29 de ani, este din Constanța, dar este stabilită încă din copilărie în Valencia, Spania, acolo unde locuiește și Robert. De altfel, cei doi concurenți se știu de ani buni.

Șatena a mărturisit că l-a cunoscut pe acesta în urmă cu 7 ani, când bărbatul a încercat să aibă o relație cu ea. Din păcate, lucrurile nu au evoluat în această direcție pentru că participantei i s-a părut că este mult prea insistent.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Laurențiu și-a exprimat sentimentele pentru Lorena. Pe de altă parte, concurenții din Casa Iubirii au încălcat regulamentul emisiunii matrimoniale de la Kanal D și acum așteaptă să afle ce se va întâmpla cu ei.

ADVERTISEMENT