Life

Eliminare neașteptată la Casa Iubirii. Lorena, scoasă din concurs după ce a încălcat regulamentul

Înlăturare surpriză în emisiunea Casa Iubirii. Lorena, îndepărtată din show-ul matrimonial pentru că nu a ținut cont de reguli.
06.11.2023 | 07:40
Eliminare neasteptata la Casa Iubirii Lorena scoasa din concurs dupa ce a incalcat regulamentul
Înlăturare surpriză în emisiunea Casa Iubirii. Lorena, îndepărtată din show pentru că nu a ținut cont de reguli. Sursa foto: kanald.ro / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la Casa Iubirii. Lorena a fost scoasă din concurs după ce a încălcat regulamentul de mai multe ori. Cum a reacționat tânărul cu care are o relație foarte bună de când a ajuns în această competiție.

Înlăturare surpriză în emisiunea Casa Iubirii. Lorena, îndepărtată din show pentru că nu a ținut cont de reguli

Înlăturare surpriză în emisiunea Casa Iubirii. Lorena, una dintre concurente, a fost îndepărtată din show pentru că nu a ținut cont de reguli. Ultima oară a conversat cu Laurențiu pe rețeaua de socializare TikTok.

ADVERTISEMENT

Anterior cei doi participanți de la Kanal D s-au întâlnit în afara platourilor de filmare, fapt care a poziționat-o pe primul loc în lista de nominalizări. Din păcate, în ultima gală nu a mai fost salvată primind cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

„Folosesc foarte multe cuvinte în general, dar acum chiar nu găsesc prea multe. O să spun că a fost o experiență frumoasă, am trecut prin foarte multe lucruri care m-au dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am văzut partea rea a oamenilor, dar în același timp consider că noi toți avem o parte bună în noi și mi-aș dori să o folosiți mai mult pe cea bună decât pe cea rea.

Și asta vă spun tuturor. Asta este experiența mea și până la urmă puterea stă în noi și noi decidem ce să facem cu ea”, a spus Lorena înainte de a pleca din Casa Iubirii, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Laurențiu după plecarea iubitei sale, Lorena

Lorena a părăsit platoul de filmare imediat, însă Laurențiu nu a reacționat tocmai bine după plecarea frumoasei brunete. Tânărul consideră că nu mai are rost să stea în emisiunea matrimonială Casa Iubirii de la Kanal D.

Mai exact, concurentul a izbucnit în lacrimi și chiar a cerut să fie lăsat să plece acasă. Din păcate, producătorii show-ului nu pot face acest lucru și participantul este nevoit să aștepte următoarea gală de eliminări.

ADVERTISEMENT

„În clipa asta am plecat! Nu pot să stau aici fără ea! Plec! Nu există să stau o săptămână fără ea!”, a declarat Laurențiu după ce Lorena a fost eliminată din Casa Iubirii, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT