Life

Andreea Mantea, întrebări incomode în emisiunea lui Denise Rifai: “Te-ai lecuit de băieții răi?”

Andreea Mantea va putea fi văzută în următoarea ediție a emisiunii lui Denise Rifai, unde va primi întrebări incomode legate de carieră și de viața personală.
23.12.2021 | 19:59
Andreea Mantea intrebari incomode in emisiunea lui Denise Rifai Teai lecuit de baietii rai
Andreea Mantea va răspunde unor întrebări incomode la emisiunea lui Denise Rifai. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea este următoarea invitată a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Prezentatoarea TV va răspunde unor întrebări incomode despre carieră, dar și despre viața personală.

Interviul cu fosta prezentatoare de la Puterea dragostei va putea fi urmărit în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, la Kanal D, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, întrebări incomode în emisiunea lui Denise Rifai

Andreea Mantea a acceptat provocarea de a răspunde celor 40 de întrebări, în emisiunea moderată de prezentatoarea Denise Rifai.

Vedeta TV va fi nevoită să răspundă unor întrebări destul de delicate, mai ales celor legate de fostele relații și de alte aspecte din viața personală.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „O nouă șansă” își va deschide sufletul în fața publicului. Interviul va putea fi urmărit în seara de 26 decembrie.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din acest moment. Bruneta și-a dorit foarte mult să profeseze în lumea televiziunii, iar acum are o carieră de succes în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Vedeta este împlinită și în plan personal. Are un fiu, David, împreună cu Cristi Mitrea, cu care a format un cuplu la un moment dat. Andreea Mantea va primi și întrebări legate de fosta relație, dar și despre banii câștigați din televiziune.

“Cât de repede te îndrăgostești?”, “De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?”, “Te-ai lecuit de băieții răi?”, “Câți bani ai câștigat din televiziune?”, sunt doar câteva dintre întrebările primite de Andreea Mantea în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea o va întreba pe Andreea Mantea dacă tatălui ei îi mai este rușine pentru că a pozat goală atunci când era la începutul carierei în televiziune.

“Când ai simțit că ești celebră?”, “Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”, “Crezi în blesteme?”, “Merită să îți expui viața privată?”, mai sunt unele dintre întrebările la care vedeta va răspunde în ediția de duminică.

Andreea Mantea, amintiri despre Crăciun

Andreea Mantea a dezvăluit cu ce amintiri din copilărie legate de Crăciun a rămas. Prezentatoarea nu-i scria lui Moș Crăciun. În schimb, prefera să spună, printr-o rugăciune, lucrurile pe care și le dorea.

Vedeta și-a adus aminte cu nostalgie despre perioada Crăciunului din copilărie, atunci când petrecea sărbătorile la țară, la bunicii ei.

Bruneta este foarte încântată de perioada Crăciunului și vrea să-i transmită și fiului ei tradițiile și obiceiurile ei din copilărie.

„Sunt omul care așteaptă tot anul Crăciunul, cu toate tradițiile lui. Aștept sărbătorile cu inima deschisa, cu bucurie și cu dorință că oamenii să fie mai buni nu doar în aceasta perioada a anului, ci în fiecare zi.

Nu îi scriam în copilărie Moșului, ci eu mă rugam, era că o rugăciune, aceasta era scrisoarea mea către Moș Crăciun. Eu mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă sau vreo rochiță.

Cele mai frumoase sărbători rămân, pentru mine, cele petrecute la tara, cu bunica și toate rudele, unde încă se mai păstrează tradițiile…”, a declarat Andreea Mantea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT