Life

Andreea Mantea, schimbare de look la primele ore ale dimineții. Vedeta s-a tuns singură

Andreea Mantea, modificare la aspectul fizic. Prezentatoarea de la Casa Iubirii și-a tăiat părul, în baia din propria casă.
28.10.2022 | 11:10
Andreea Mantea schimbare de look la primele ore ale diminetii Vedeta sa tuns singura
Andreea Mantea, modificare la aspectul fizic. Prezentatoarea de la Casa Iubirii și-a tăiat părul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a recurs la o schimbare de look încă de la primele ore ale dimineții. Frumoasa brunetă s-a tuns singură, fără să mai aibă răbdare să ajungă la un salon de înfrumusețare pentru acest aspect.

Andreea Mantea, modificare la aspectul fizic. Prezentatoarea de la Casa Iubirii și-a tăiat părul

Andreea Mantea a mărturisit că s-a trezit cu un singur gând în această dimineață: să-și taie părul. Prezentatoarea a renunțat la o parte din podoaba capilară și le-a arătat fanilor cum s-a tuns de una singură.

ADVERTISEMENT

Deși părul nu este tuns perfect, în linie dreaptă, frumoasa brunetă este mândră de realizarea sa. Fosta gazdă a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei a tăiat din lungime aproximativ două palme, fără nicio teamă.

„M-am trezit cu o poftă nebună! Să mă tund! Nu prea este drept, dar merge”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare are același look de foarte multă vreme. Este brunetă dintotdeauna și cel mai probabil nu-și va schimba nuanța, chiar dacă a încercat să vadă cum îi stă blondă sau roșcată cu ajutorul unor peruci.

La un moment dat vedeta a apărut în social media complet schimbată și le-a cerut părerea fanilor. Majoritatea au fost de părere că prezentatoarei îi stă cel mai bine brunetă și cu părul lung.

ADVERTISEMENT
Andreea Mantea s-a tuns
Andreea Mantea s-a tuns singură. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Mantea, dezvăluiri despre siluetă și diete

Andreea Mantea s-a confruntat o perioadă cu kilogramele în plus și a recurs la tot felul de diete. În cele din urmă a realizat că sportul și alimentația corectă și sănătoasă sunt cuvintele cheie pentru o siluetă trasă prin inel.

„Am încercat tot felul de diete, care mai de care, însă la finalul acestora şi după ce le-am tot experimentat pot trage concluzia că nu asta este soluţia salvatoare. Da, poate pe termen scurt are efecte.

ADVERTISEMENT

Pentru un trup armonios, dar şi sănătos, în acelaşi timp, trebuie să avem un stil de viaţă echilibrat, să facem sport, mişcare cel puţin jumătate de oră pe zi.

Eu sunt foarte activă în timpul zilei, cred că asta mă şi ajută să mă mențin şi să ard foarte multe calorii, spunea în trecut vedeta pentru revista okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT