Life

Andreea Mantea, scoasă din sărite de Nicoleta și Sorin de la Casa iubirii: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează… Gata!”

Andreea Mantea a pus stop tuturor speculațiilor care se fac între concurenții de la Casa iubirii. Vedeta a ajuns la capătul puterilor.
02.10.2022 | 19:50
Andreea Mantea scoasa din sarite de Nicoleta si Sorin de la Casa iubirii Toata lumea aici face prostitutie se drogheaza Gata
Andreea Mantea, extrem de nervoasă în gala din 2 octombrie a show-ului Casa iubirii. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu s-a mai putut abține în fața acuzațiilor care curg tot mai des între concurenții de la Casa iubirii. În ultima perioadă, se spun tot felul de lucruri care nu sunt probate niciodată.

Andreea Mantea s-a săturat de acuzațiile nefondate făcute de concurenții de la Casa iubirii

Paharul s-a umplut de la cele mai noi afirmații pe care le-au făcut Nicoleta și Sorin despre Bianca, fată căreia pare că aceștia îi caută nod în papură de fiecare dată, indiferent ce ar face.

ADVERTISEMENT

Nicoleta și Sorin au insinuat că Bianca s-ar fi văzut cu un anumit bărbat, sugerând că ar practica meseria cea mai veche din lume. De unde a pornit acest zvon? Ei bine, concluzia celor doi a fost trasă după ce Bianca a lipsit câteva ore, plecată la mall să își cumpere un parfum.

Trebuie reamintit faptul că participanții de la Casa iubirii nu petrec non-stop în locuința unde au loc filmările. Seara, aceștia pleacă fiecare la hotelurile unde sunt cazați, cu condiția să nu se întâlnească fetele cu băieții, în caz contrar fiind descalificați.

ADVERTISEMENT

„E rușinos și jenant!”

Bianca le-a spus că are bonul fiscal de la parfumul pe care și l-a achiziționat și se poate vedea pe bon data și ora la care a fost la mall. Andreea nu a mai putut suporta umilința la care a fost supusă Bianca, nevoită să își justifice fiecare acțiune.

Aceasta a răcnit, la propriu, în fața celor doi acuzatori, punându-i la respect pe toți concurenții. „Gata! Gata! Gata!”, a țipat ca din gură de șarpe Andreea Mantea, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea aici face prostituție, toată lumea aici se droghează, se duce și se îmbată până cade pe jos… Gata! E rușinos! Și jenant! De acum încolo vreau să vorbiți doar pe dovezi.

Până atunci nu vreau să mai aud nimic. Nu vreau să mai aud discuții de genul ăsta. Până nu vedeți cu dovada… Aici în emisiune deja e prea mult”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, extrem de revoltată.

ADVERTISEMENT

Casa iubirii este cel mai nou reality-show realizat de Kanal D. Emisiunea a început în urmă cu câteva luni și se bucură de un succes destul de mare la public. Mantea, realizatoarea show-ului, aproape că s-a mutat în casa unde au loc filmările.

ADVERTISEMENT