Life

Andreea Marin, adevărul despre războiul cu Mihaela Rădulescu. De unde a început totul: „Trebuie să fii puțin bolnav”

Andreea Marin a spus adevărul despre războiul cu Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea TV a dezvăluit motivul care a stat la baza scandalului.
25.08.2021 | 08:19
Andreea Marin adevarul despre razboiul cu Mihaela Radulescu De unde a inceput totul Trebuie sa fii putin bolnav
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a spus adevărul despre războiul pe care îl are cu Mihaela Rădulescu. Cele două prezentatoare au fost mereu comparate, mai ales că au fost măritate cu același bărbat, Ștefan Bănică Jr.

„Zâna Surprizelor” susține că nu mariajul cu celebrul cântăreț a fost motivul scandalurilor dintre cele două. Prezentă la emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Marin a ținut să facă lumină în cazul tensiunilor dintre ea și jurata de la „Masked Singer România”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, adevărul despre războiul cu Mihaela Rădulescu. De unde a început totul

Andreea Marin a spus adevărul despre războiul cu Mihaela Rădulescu. Cele două prezentatoare TV au un punct comun, și anume mariajul cu Ștefan Bănică Jr., motiv pentru care au fost mereu comparate.

Însă faptul că au fost căsătorite cu același bărbat nu este motivul pentru care între ele există tensiuni și acum, după cum a specificat prezentatoarea de la TVR2.

ADVERTISEMENT

La întrebarea „De la ce a început războiul cu Mihaela Rădulescu?”, Andreea Marin a declarat că nu de la ea a început totul.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.

ADVERTISEMENT

În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes.

Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi.

Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Cum a numit-o Mihaela Rădulescu pe Andreea Marin

Cu mulți ani în urmă, au apărut în presă niște stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care cei doi discutau despre Andreea Marin.

La un moment dat, aceasta o numește „vită” pe Andreea Marin. Motivul a fost un promo realizat de profesioniști al „Zânei Surprizelor”, față de cel al Mihaelei Rădulescu.

În acea perioadă, amândouă moderau emisiuni la Realitatea TV, televiziune condusă de fostul soț al Mihaelei Rădulescu, potrivit WOWbiz.ro.

Legat de această declarație, Andreea Marin a spus că nu poate înțelege de ce i-au fost aduse astfel de jigniri. Întrebată „De ce e Mihaela Rădulescu obsedată de dvs.”, vedeta a oferit un răspuns.

„Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mai este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem.

Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a continuat Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu a declarat, cu mai mulți ani în urmă, că Andreea Marin a adoptat copii la distanță doar pentru imagine. Andreea Marin nu a vrut să dezvolte acest subiect, considerând că a făcut ce a simțit la acel moment.

ADVERTISEMENT