Life

Andreea Marin, adevărul despre relația cu fiica sa. Cum l-a acceptat Violeta pe Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, detalii despre legătura cu fetița sa în vârstă de 15 ani. Cum a aflat Violeta de relația cu Adrian Brâncoveanu.
06.03.2023 | 12:51
Andreea Marin adevarul despre relatia cu fiica sa Cum la acceptat Violeta pe Adrian Brancoveanu
Andreea Marin, detalii despre legătura cu fetița sa. Cum a aflat Violeta de relația cu Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a emisiunii Nu există nu se poate este mândră de unicul său copil și acum spune adevărul despre relația pe care o are cu fiica sa. Cum l-a acceptat adolescenta pe actualul partener de viață al vedetei.

Andreea Marin, detalii despre legătura cu fetița sa. Cum a aflat Violeta de relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin are o legătură specială cu fetița sa, Violeta, venită pe lume în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr. Fata l-a acceptat extrem de ușor pe iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu, care a fost consul în Damasc.

ADVERTISEMENT

Adolescenta recunoaște că este fericită dacă și prezentatoarea are aceeași stare de spirit. Mai mult decât atât, fata este foarte matură și a înțeles că mama sa nu o va exclude niciodată din viața ei, unde este pe primul plan.

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă. Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă.

ADVERTISEMENT

Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: «Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa». M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta.

Ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi. Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. 

ADVERTISEMENT

E firesc să fie așa”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, unde a mai povestit că nu se pregătește să facă pasul cel mare alături de partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, însă până acum nu s-a pus problema căsătoriei. Vedeta nu a primit inelul de logodnă, dar nu este deranjată de acest aspect.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta gazdă a emisiunii Surprize, surprize este bucuroasă că relația amoroasă decurge normal și firesc. Totodată, bruneta a mai precizat că este o femeie trecută prin viață care nu va sta într-o căsnicie unde este suferință și durere.

ADVERTISEMENT