Life

Andreea Marin, surprize pentru fiica ei, Violeta! Cele două își serbează zilele de naștere: ”În papuci și în pijamale”

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, își sărbătoresc ziua de naștere luna aceasta, iar vedeta a spus ce planuri au pentru aceste ocazii speciale.
13.12.2022 | 13:24
Andreea Marin surprize pentru fiica ei Violeta Cele doua isi serbeaza zilele de nastere In papuci si in pijamale
Andreea Marin și fiica sa, momente speciale în luna decembrie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna decembrie este una specială pentru Andreea Marin, nu doar pentru că au loc sărbătorile de iarnă, dar și pentru că ea și Violeta, fiica Zânei Surprizelor și a lui Ștefan Bănică, își sărbătoresc zilele de naștere.

Cum își sărbătoresc Andreea Marin și Violeta, fiica ei, zilele de naștere

Decembrie vine cu numeroase motive de bucurie pentru Andreea Marin. Pe lângă Sf. Nicolae, ocazie la care își amintește de bunicul și de tatăl său, se apropie și Crăciunul, și Revelionul, sărbătorile ei favorite.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe 15 decembrie este născută Violeta, fiica „Zânei” și a lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin nu și-a dezvăluit secretele și nu a spus ce surprize o așteaptă pe adolescentă, care va împlini 15 ani, însă a mărturisit că este entuziasmată de moment.

„Surprizele rămân surprize. E acușica, în câteva zile și de abia aștept. Întotdeauna sărbătorile de iarnă sunt petrecute acasă”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Violeta este acum o domnișoară în toată regula, iar vedeta recunoaște că îi calcă pe urme și că se aseamănă atât fizic, cât și ca atitudine.

„Am avut o atitudine asemănătoare tot timpul și semănăm, așa e. Numai ochii sunt diferiți, ea îi moștenește de la bunica ei. În rest, avem același mod de a fi”, a spus Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Doar o săptămâna mai târziu, Andreea Marin aniversează împlinirea vârstei de 48 de ani, însă nu va organiza o petrecere grandioasă. „Petrecere în papuci și în pijamale, chiar asta pun la cale. Îmi doresc comoditate”, a dezvăluit „Zâna”.

Andreea Marin, tradiție emoționantă de Crăciun: „În brăduț întotdeauna așez globuri pictate manual”

Andreea Marin a vorbit și despre Crăciun, pe care îl va sărbători în familie. Vedeta are o tradiție pe care o respectă anual, pune în brad globuri pictate manual, iar unul dintre ele are o însemnătate aparte.

ADVERTISEMENT

„Vom petrece în jurul bradului și în jurul mesei cu bunătăți tradiționale, la noi acasă. În brăduțul meu cel mic întotdeauna așez globuri pictate manual și realizate de prietena mea. Pe unul dintre globuri, la care țin cel mai mult, este fiica mea. A folosit o tehnică mixtă. 

E fotografia ei de când era în patru lăbuțe, nu știa încă să meargă și în rest este pictată ca un spiriduș al Moșului. Este superb acel glob și țin foarte mult la el”, a povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT