Life

Andreea Marin, din nou însărcinată? Vedeta a spus adevărul

22.10.2020 | 10:12
Andreea Marin din nou insarcinata Vedeta a spus adevarul
Andreea Marin dezvăluie secretul siluetei perfecte după sărbători. Ce dietă ține vedeta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin are parte numai de surprize! Prezentatoarea TV se află într-o perioadă prosperă atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

După ce a început să modereze o nouă emisiune la TVR, Andreea se poate declara o femeie cu adevărat împlinită, așa cum relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

“Zâna Surprizelor” se bucură de această perioadă frumoasă a vieții sale, însă fanii se întreabă dacă nu cumva acest lucru se datorează unei alte surprize. Este frumoasa prezentatoare însărcinată pentru a doua oară?

Este Andreea Marin însărcinată din nou?

Andreea Marin a ajuns din nou în fața telespectatorilor la postul TV care i-a găzduit celebra emisiune, “Surprize, surprize”. Vedeta s-a întors acum pe micile ecrane și moderează noua emisiune de pe TVR2, “Nu există nu se poate”, difuzată de luni până joi de la ora 18.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare este mai fericită ca niciodată și le-a demonstrat tuturor că poate depăși orice obstacol apărut în cale. Andreea Marin este printre cele mai iubite vedete de televiziune din România și întotdeauna a țintit cât mai sus.

Despre o posibilă sarcină, “Zâna” a mărturisit că ar mai fi capabilă să aibă un al doilea copil și că perioada în care acesta este bebeluș este cea mai frumoasă din viața unei mame.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Andreea Marin nu este însărcinată și nu este pregătită pentru a doua sarcină. În cazul în care un bebeluș apare neplanificat, vedeta l-ar primi cu brațele deschise.

“Da, aș mai avea răbdare cu un copil! De ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.”, a declarat aceasta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, Andreea a fost întrebată dacă ține o dietă specială pentru a-și menține silueta. Vedeta a explicat că încearcă să aibă o alimentație echilibrată și că face câte o cură de detoxifiere de câteva ori pe an.

“Acum mănânc echilibrat doar, dar îmi doresc să reușesc să ajung la o cură de detoxifiere în curând, măcar câteva zile. O dată sau de două ori pe an, îmi resetează organismul și e foarte bine.”, a declarat pentru aceeași sursă.

Cât despre noua emisiune, Andreea Marin a spus că se adresează “oamenilor care vor să trăiască frumos și demn” și care să aducă zâmbete în această lume presărată de nenorociri. De asemenea, prezentatoarea a declarat că a regăsit în platou câțiva foști colegi de la “Surprize, surprize” și a fost foarte emoționată.

Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Prezentatoarea de la TVR2 este foarte apropiată de fiica ei, Violeta, dar și de Radu Ștefan, fiul fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr.

 

ADVERTISEMENT