Life

Andreea Marin revine în televiziune. Uite pe ce proiect îndrăzneț a pus mâna fosta Zână a Surprizelor

21.09.2020 | 15:42
Andreea Marin revine in televiziune Uite pe ce proiect indraznet a pus mana fosta Zana a Surprizelor
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut anunțul legat de revenirea ei în lumea televiziunii.

Fosta Zână a Surprizelor le-a transmis toate acestea fanilor prin intermediul unui anunț neașteptat.

Celebra femeie de televiziune își va marca revenirea cât mai curând pe sticlă, fiind o veste dată când toată lumea se aștepta mai puțin.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut anunțul că revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită Zâna Surprizelor

Cu un look total nou, vedeta și-a anunțat și pe Instagram revenirea spectaculoasă. Proiectul pe care a pus mâna este unul total îndrăzneț și cu siguranță va fi pe placul celor din public.

Andreea Marin le-a făcut fanilor ei o surpriză de proporții, nu degeaba fiind supranumită și în prezent Zână Surprizelor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a anunțat pe toată lumea că a semnat deja cu postul de televiune unde va putea fi urmărită. Este vorba despre un proiect deloc de neglijat ce va putea fi observat în următoarea perioadă la TVR 1.

“Mă întorc acasă”, a scris Andreea Marin și pe Facebook, acolo unde a publicat și un interviu pe care l-a acordat de curând. Proiectul din care va face parte nu a fost încă dezvăluit, dar fanii se așteaptă la un show de proporții. Totodată, îl va avea ca partener de scenă pe nimeni altul decât Mircea Radu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV.

Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând.”, a susținut Zâna Surprizelor.

ADVERTISEMENT

“Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”, a continuat Andreea Marin, potrivit unica.ro.

ADVERTISEMENT