Life

Andreea Pirui, fostă concurentă Puterea dragostei, a descoperit cloșca cu puii de aur de când a dispărut de la tv. Din ce face bani acum

02.10.2020 | 12:00
Andreea Pirui fosta concurenta Puterea dragostei a descoperit closca cu puii de aur de cand a disparut de la tv Din ce face bani acum
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea dragostei, are o viață lipsită de griji după ce a dispărut de pe micul ecran. Odată cu terminarea sezonului al doilea, blondina s-a întors la ale ei și multă lume se întreabă din ce își câștigă existența, de fapt.

Andreea Pirui, promoter pe Instagram

Vedeta postează aproape zilnic videoclipuri și fotografii pe Instagram, ba de la petreceri, ba din magazine de lux, semn că popularitatea câștigată în cadrul competiției de la Kanal D a ajutat-o destul de mult din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Ca multe alte persoane cunoscute de la noi, și Andreea face bani din promovarea anumitor produse pe Instagram. În cele mai recente promo-uri, Pirui le recomandă fanilor lenjerii de pat de la o anumită firmă ori treninguri sau accesorii vestimentare.

Având în vedere că fosta concurentă Puterea dragostei are peste 290.000 de urmăritori, încasează lejer sute de euro din postări, iar promovări face aproape zilnic.

ADVERTISEMENT

Se poate ajunge la sume de peste 1.000 de euro pe postare, cazul Andreei Bălan

Potrivit bloggerului Claudiu Margină, Andreea Bălan cere 1.200 de euro pe postare la 1,4 milioane de urmăritori, însă nu întotdeauna companiile urmăresc un număr cât mai mare de abonați sau de fani, ci caută în primul rând personaje publice a căror imagine să se potrivească produselor lor.

Evident, la 2.000 de urmăritori, oricât de cunoscut ai fi, mai ales dacă ești la început, firmele de cosmetice de exemplu îți vor oferi doar produsele lor nu și bani ca să le faci reclamă.

ADVERTISEMENT

În cazul Andreei, lucrurile stau diferit, ea având aproape 300.000 de fani pe Instagram reușind să își păstreze o imagine coerentă și după terminarea ediției emisiunii în care a participat.

Înainte de apariția la Puterea dragostei, Andreea a câștigat bani frumoși și din colaborările cu diferiți maneliști. În urmă cu 8 ani, vedeta a apărut într-unul din videoclipurile lui Nicolae Guță și chiar a participat la anumite evenimente ale cântăreților de manele.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui însumează 68 de postări pe rețeaua de socializare unde fac vedetele bani, însă cele mai multe sume vin din story-uri. Pe lângă asta, iubita lui Marius alias Norocel este și model pentru anumiți designeri vestimentari.

 

 

ADVERTISEMENT