Life

Andreea Podărescu, executată silit! Vedeta dă vina pe fostul iubit: ”El nu a plătit deloc”

Andreea Podărescu s-a trezit în mijlocul unui proces din cauza fostului ei partener de viață, vedeta fiind, deja, executată silit.
20.02.2023 | 18:34
Andreea Podarescu executata silit Vedeta da vina pe fostul iubit El nu a platit deloc
Andeea Podărescu, executată silit de bancă din cauza, susține ea, bărbatului cu care a făcut copilul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Podărescu a trecut, ani la rândul, printr-un adevărat coșmar. După o lungă înfruntare cu fostul ei partener de viață, bărbatul alături de care a devenit mamă, vedeta credea că, într-un final, lucrurile s-au aranjat, iar soarele va străluci și ”pe strada ei”. Doar că, de curând, s-a trezit într-o situație dificilă.

Andreea Podărescu, executată silit din cauza fostului iubit

Andreea Podărescu nu trece prin cea mai bună perioadă. Bruneta și tatăl copilului sau au fost executați silit de către o bancă de celule stem, după ce aceștia nu au mai plătit contractul. Ce spune despre toate cele întâmplate și pe cine dă vină Andreea Podărescu pentru situația din prezent au fost aflate de FANATIK chiar de la vedetă.

ADVERTISEMENT

Andreea Podarescu a lămurit situația și a spus că se așteaptă ca tatăl copilului ei să își achite datoria. “Nu va trebui să plătesc eu acea sumă, ci tatăl copilului pentru că el este cel care a încheiat contractul. Eu am fost trecută în respectivul contract pentru că mie mi s-a efectuat acea procedură și pentru că eu sunt mama copilului”, ne-a spus Andreea Podărescu.

Andreea Podărescu a mărturisit că a apelat la serviciile clinicii medicale la îndemnul fostului iubit, care a asigurat-o, în repetate rânduri, că se va ocupa de toate costurile, doar pentru a-și îndeplini dorința de a deveni tată. Din păcate, susține ea, barbatul nu și-a respectat promisiunea.

ADVERTISEMENT

“Trebuia plătită o anumită sumă, lunar, de când a fost încheiat acel contract, iar tatăl copilului nu a vrut să facă acest lucru, motivele fiind știute doar de el. El nu a plătit deloc din moment ce s-a ajuns la această situație și la proces. Contractul s-a încheiat în august 2017 când eu eram însărcinată în nouă luni… “, a mai explicat Andreea Podărescu.

Cu toate acestea, decizia magistraților de încuvințare a executări silite o privește și pe Andreea Podărescu, ea fiind parte în procesul finalizat în urmă cu câteva săptămâni, cee ace indică că nu ar fi exclus ca vedeta să se trezească cu conturile blocate.

ADVERTISEMENT

Andreea Podărescu și-a refăcut viața! Vedeta, secretoasă cu noul iubit

După despărțirea cu mare scandal de tatăl copilului ei, Andreea Podarescu și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, pe care a decis să nu îl arate publicului, bruneta fiind sătulă de felul în care s-au desfășurat, publice, relațiile ei.

“Sunt fericită, sunt într-o relație de trei ani, dar nu mă voi mai afișa niciodată cu nimeni. În trecut mi-am afișat, fosta relație nu a fost de bun augur, din acest motiv am decis să fiu discretă. Iubitul meu se înțelege bine cu fiul meu, este foarte atent, iar Anthony îl place… Există o lege a compensației în Univers”, a declarat Andreea Podărescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andreea Podărescu, despărțire cu scandal de tatăl copilului ei

Andreea Podărescu și tatăl fiului ei, un controversat personaj monden, s-au despărțit cu mare scandal. Cei doi și-au spus definitive adio în momentul în care a venit pe lume băiețelul lor, iar apoi cei doi au ajuns la proces pentru stabilirea custodiei micuțului.

La acea vreme, magistrații decideau că micuțul să fie în custodie comună. De asemenea, tatăl copilului a fost obșigat să plătească pensie de întreținere pentru fiul vedetei și, de asemenea, să înapoieze banii din alocația copilului.

”Plata unei pensii de întreţinere lunare, în cuantum de 25% din venitul minim pe economie, către reclamanta pârâtă, în favoarea minorului, pensie calculată de la data introducerii cererii principale, 12.07.2019 şi până la majoratul copilului, prin mandat poştal. Încuviinţează pârâtului reclamant să aibă legături personale cu minorul (…)

Obligă pârâtul reclamant să restituie reclamantei pârâte suma de 6600 lei reprezentând alocaţie acordată de stat pentru minor”, se arăta în sentința judecătorilor, bărbatul având de plătit și cheltuieli de judecată către brunetă.

Pentru FANATIK, Andreea Podărescu a dezvăluit că, de ceva vreme însă, tatăl copilului nu mai vrea să îl vadă pe fiul lor, chiar dacă ea ar fi făcut eforturi pentru ca micuțul să își întâlnească părintele. “Tatăl lui nu dorește să îl vadă, chiar dacă eu i-am făcut invitația în mod indirect.

Am convenit cu sora mea să vină să vadă copilul dacă dorește, când dorește, fără ca noi să ne vedem față în față ca să evit discuțiile. M-am gândit că dacă i-l va da sora mea și îl va prelua apoi pentru a-l aduce înapoi la mine acasă, nu ar mai exista probleme și s-ar bucura și copilul de tată, ar exista o relație între ei, dar nu dorește nici așa…”, a mai spus Andreea Podărescu.

ADVERTISEMENT