Life

Andreea Raicu, scoasă din sărite de Bursucu. Ce replică i-a dat șatena la Teo Show

Andreea Raicu (44 de ani) și Bursucu au avut un schimb de replici neașteptat în cadrul emisiunii „Teo Show” unde prezentatorul este coleg cu jurnalista Teo Trandafir.
22.02.2022 | 16:42
Andreea Raicu scoasa din sarite de Bursucu Ce replica ia dat satena la Teo Show
Andreea Raicu, deranjată de întrebările lui Bursucu: ”Intri în spațiul meu personal”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a fost invitată în show-ul de la Kanal D pentru a discuta despre vacanța petrecută în Thailanda și despre ultima sa carte, lansată în limba engleză.

Șatena recunoaște că este o fire încăpățânată, dovadă că nu a dorit să-i facă pe placul moderatorului, care era foarte curios să afle cu cine a fost în ultimul concediu.

ADVERTISEMENT

Bursucu avea să fie pus la punct de Andreea Raicu, care a fost extrem de deranjată de întrebările moderatorului de la „Teo Show”. Vedeta a fost scoasă din sărite.

Andreea Raicu, deranjată de întrebările lui Bursucu: ”Intri în spațiul meu personal”

Fosta iubită a lui Tudor Chirilă nu s-a putut abține și i-a dat imediat replica prezentatorului. Femeia de afaceri l-a comparat pe moderator cu o altă persoană publică.

ADVERTISEMENT

„Cu cine ai fost în Maldive?”, a fost curios să afle Bursucu, notează wowbiz.ro.

„De ce nu zici aşa?! Am fost cu nişte prieteni, am avut două camere închiriate! Vezi că te transformi într-un personaj care mă întreabă de fiecare dată acelaşi lucru. Intri în spaţiul meu personal, ai grijă!”, a răspuns Andreea Raicu.

„Ai suficient loc!”, a completat prezentatorul de la Kanal D, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Eu decid asta, nu tu! În plus, nici măcar nu vorbeam despre Maldive, ci despre Thailanda. Am pretenţia să mă asculţi, ţi-am spus acum 2 minute”, a completat Andreea Raicu.

„Eu am rămas blocat cu Maldive, ce vrei?!”, a încheiat Bursucu.

Andreea Raicu, deconectată complet când merge în vacanță

În altă ordine de idei, frumoasa șatenă a dezvăluit că obișnuiește să se bucure de vacanță fără să fie conectată complet la telefonul mobil, de aceea renunță la el în timpul concediilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu preferă să se bucure de toate lucrurile care o înconjoară, precizând că a avut perioade destul de lunge în care nu a folosit mobilul.

„Când iau pauză de la tehnologie am la mine un singur telefon cu o cartelă. Numărul îl ştiu doar două persoane, nu am nici măcar Instagram instalat.

În vacanţă, am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. 

Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta, încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit.

Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon”, a dezvăluit fosta prezentatoare de la Prima TV.

ADVERTISEMENT