Life

Andreea Tonciu, mesaj înainte de plecarea la Survivor România 2022. Cum se pregătește vedeta

Andreea Tonciu se pregătește intens pentru momentul în care se va desprinde de familie pentru o experiență inedită în Republica Dominicană. Vedeta va participa la Survivor România 2022.
06.01.2022 | 09:41
Andreea Tonciu mesaj inainte de plecarea la Survivor Romania 2022 Cum se pregateste vedeta
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are un mesaj înainte de plecarea la competiția sportivă de la Pro TV, unde va face parte din echipa Faimoșilor alături de alte persoane publice, printre care se numără Xonia, Roxana Ciuhulescu și CRBL.

Vedeta merge la sală, unde are diferite antrenamente pentru a face față cu brio probelor de la Survivor România 2022. Fosta asistentă TV are emoții legat de emisiune pentru că e prima oară când pleacă de lângă familie.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult va simți lipsa fiicei sale, Rebecca, care va rămâne acasă cu soțul ei, Daniel Niculescu, cât și cu rudele sale. Andreea Tonciu se va gândi constant la micuță, care recent și-a descoperit pasiunea pentru balet.

Andreea Tonciu, pregătită să plece la Survivor România 2022. Ce spune despre competiție

„Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea.

ADVERTISEMENT

Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită! Cred că emoţii e un cuvânt mic.

Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant.

ADVERTISEMENT

Ca să vă mai spun din casă… în unele seri, bag fetiţa la culcare şi stau lângă ea şi o privesc. Mă încarc cu imaginea ei! Familia mea mă susţine în toate proiectele în care mă implic.

Fără să îi simt aproape de mine, nu aş avea cum să merg înainte. Soţul meu a înţeles că simt nevoia unei astfel de provocări şi m-a încurajat că voi putea face faţă”, a declarat Andreea Tonciu într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, susținută de familia sa la Survivor România 2022

Frumoasa brunetă se bucură de toată susținerea familiei sale, dar mai ales a soțului, cel care a încurajat-o că poate face față acestei provocări din jungla dominicană. Și pentru că este și un premiu la mijloc Andreea Tonciu nu uită să-l ia în calcul.

Vedeta are în minte premiul de la Survivor România 2022, dar nu se gândește neapărat să plece cu el acasă, ci a acceptat contractul mai mult pentru experiență.

În plus, fosta asistentă a lui Dan Capatos vrea să-și depășească limitele pe care știe că le are în momentul de față și să trăiască totul la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT