Life

Video. Spaima trăită de Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor România. “Nu a dormit toată noaptea”

Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România 2022. Fosta asistentă tv a luat legătura cu mama sa și i-a dezvăluit mai multe detalii despre emisiune.
26.01.2022 | 18:29
Video Spaima traita de Andreea Tonciu dupa eliminarea de la Survivor Romania Nu a dormit toata noaptea
Andreea Tonciu nu se poate odihni nici după eliminarea de la Survivor România. Sursa: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Parcursul Andreei Tonciu în competiția Survivor România 2022 s-a încheiat în ediția de marți a emisiunii. Cu toate că i-a părut rău de faptul că își părăsește atât de repede colegii, Faimoasa s-a bucurat că se va întoarce acasă, la familia sa.

Mama fostei asistente tv a vorbit deja cu aceasta la telefon și a făcut primele declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță. Maria Tonciu a dezvăluit că Andreea nu a reușit să doarmă nici măcar după plecarea din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

De ce nu reușește Andreea Tonciu să doarmă, după eliminarea de la Survivor

Andreea Tonciu a ajuns la hotel și a luat legătura cu familia sa. Faimoasa i-a mărturisit mamei sale că nu a reușit să doarmă aproape deloc în junglă, de frica animalelor sălbatice și a zgomotelor pe care le auzea.

Mai mult, fosta concurentă Survivor România nu a dormit nici măcar după eliminare, deoarece a văzut o șopârlă în camera în care a fost cazată.

ADVERTISEMENT

“Chiar a trăit o traumă”

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.

Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.”, a povestit Maria Tonciu.

ADVERTISEMENT

Maria Tonciu: „E foarte greu când ți-e rău fizic”

Telespectatorii i-au transmis lui Cătălin Măruță, prin mesaje, în timpul emisiunii, faptul că eliminarea Andreei Tonciu de la Survivor România este de bun augur pentru echipa Faimoșilor. Din punctul de vedere al acestora, vedeta simula că nu se simte bine atunci când trebuia să intre pe traseu, iar în restul timpului era foarte energică.

Maria Tonciu i-a luat apărarea fiicei sale și spune că Andreea era conștientă de faptul că nu ar putea face față provocărilor sportive, din motive de sănătate, și că prefera să renunțe, decât să își tragă echipa în jos.

ADVERTISEMENT

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.”, a declarat mama Andreei Tonciu.

Pe de altă parte, Maria Tonciu este de părere că cea care ar trebui să părăsească competiția Survivor România este Laura Giurcanu, deoarece o consideră slabă pe traseu și nu crede că este potrivită pentru emisiune, din acest punct de vedere.

Rebecca nu a plâns pentru că mama ei a fost eliminată

Maria Tonciu a făcut o dezvăluire neașteptată. Rebecca, fiica Andreei, nu a plâns pentru că mama sa a fost eliminată de la Survivor România, ci pentru că Otilia Billionera a rămas singură în emisiune. Menționăm faptul că pe parcursul show-ului, Andreea și Otilia s-au apropiat foarte mult.

„Rebecca a plâns o oră, în continuu. A plâns pentru că a rămas Otilia singură. Nu a plâns de mama ei, ci pentru Otilia.”, a dezvăluit mama Faimoasei.

Nu doar Rebecca a observat apropierea dintre mama ei și Otilia, ci și Laura Giurcanu și Emil Rengle, care le-au numit pe cele două concurente „vrăji-gemene”. Mama Otiliei a intrat în direct, prin apel telefonic, și a comentat acest subiect.

„Nu mă supăr, pentru că sunt obișnuită cu astfel de comentarii. Cam toată lumea bârfește, toți ne mai scăpăm, așa, din când în când. Otilia este maleabilă și se adaptează. S-a lipit mai mult de Andreea pentru că este o fire mai veselă, mai sinceră, mai directă, iar ea este mai emotivă.”, a explicat mama cântăreței.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”