Sport

Andrei Burcă ar putea pleca în vară de la CFR Cluj! Ce ofertă are fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB

Andrei Burcă ar putea pleca în vară de la CFR Cluj, fundașul naționalei României având o ofertă concretă, anunțată de patronul Ioan Varga.
12.06.2023 | 23:59
Andrei Burca ar putea pleca in vara de la CFR Cluj Ce oferta are fundasul dorit de Gigi Becali la FCSB
Andrei Burcă ar putea pleca în vară de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul CFR-ului a spus că există o propunere concretă din Europa pentru un transfer al lui Andrei Burcă și că sunt șanse de 80% să se materializeze mutarea în această vară.

Andrei Burcă ar putea pleca în vară de la CFR Cluj

Andrei Burcă ar putea pleca de la CFR Cluj în această vară, anunțul fiind făcut chiar de către Ioan Varga, patronul echipei, care spune că sunt șanse de 80% să se materializeze transferul la o echipă din Europa.

ADVERTISEMENT

„Pentru Burcă este o propunere concretă din Europa și sunt șanse 80% să se realizeze în această vară. Nu pot să vă spun numele. Cred că se va rezolva.

Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate, după ce și-a făcut datoria la CFR Cluj. Despre plecări, v-au spus și colegii mei că sunt oferte din străinătate pentru anumiți jucători, însă nu avem ceva finalizat”, a spus Ioan Varga, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Vrem să fim un comando, să putem bate pe oricine!”

Andrei Burcă a vorbit înaintea meciurilor României cu Kosovo despre cum simte că a evoluat naționala sub comanda lui Edi Iordănescu, fiind extrem de mulțumit de tactica abordată de selecționer.

„Sunt convins sută la sută ca nu vor fi niciun fel de probleme. Da (n.r. – dacă aşa a reuşit Edi Iordănescu să facă un comando la naţională). Să fim un comando, să putem bate pe oricine. Doar aşa putem face faţă.

ADVERTISEMENT

Am lucrat cu dânsul şi la CFR Cluj şi aşa eram şi acolo. Aşa s-a vorbit mereu despre acel grup de la Cluj, că suntem comando şi mercenari, aşa vrem să fim şi acum”, a mai spus Andrei Burcă.

„Este un grup foarte bun, ne cunoaştem de atâta timp. Normal, ar fi de vis. Cred că o să reuşim treaba asta”, a spus și Denis Alibec, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a fost transferat de CFR Cluj în vara anului 2019 de la FC Botoșani în schimbul sumei de 100.000 de euro, iar de-atunci a reușit să se impună și să fie om de bază în formația clujenilor.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 30 de ani are Andrei Burcă
ADVERTISEMENT