News

Andrei Caramitru îl laudă pe Marcel Ciolacu: “Trebuie să recunosc! Îi face pe toți. Ceilalți sunt vai de capul lor”

Caramitru susține că este de apreciat curajul premierului privind măsurile fiscale. Și atitudinea față de cancelarul austriac este lăudată.
27.09.2023 | 07:48
Andrei Caramitru il lauda pe Marcel Ciolacu Trebuie sa recunosc Ii face pe toti Ceilalti sunt vai de capul lor
Andrei Caramitru îl laudă pe Marcel Ciolacu. Colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru și fost consilier al lui Dan Barna în perioada în care acesta era președinte al USR, a vorbit despre noile măsuri fiscal-bugetare introduse de Guvern. Deși au stârnit un val de reacții negative, Caramitru laudă măsurile, cât și atitudinea premierului Marcel Ciolacu.

Andrei Caramitru îl laudă pe Marcel Ciolacu

El a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, spunând că este de apreciat curajul prim-ministrului de a crește taxele în domeniul IT și în domeniul bancar. Andrei Caramitru precizează că deși taxele au crescut și pentru el, nu o să „moară de foame”.

ADVERTISEMENT

„Știu ca vai vai au crescut taxele pe ITiști si pe freelanceri si pe micro aueleu. Si mie mi-au crescut taxele of of. Credeți ca îmi convine … insa nu o sa mor de foame si nici ITiștii nu au probleme reale hai sa fim puțin serioși.

Unde însă e chestia foarte tare : a dublat peste noapte taxele pe bănci. Boom pe raiffeisen si Erste. A crescut taxa de solidaritate pe energie. Booom major pe OMV”, a scris acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Tocmai asta lipsea de la Băse încoace”

De asemenea, fostul consilier al lui Dan Barna laudă și desființarea posturilor din instituțiile publice. Inclusiv reacția premierului Ciolacu privindu-l pe cancelarul Austriei este „aplaudată”, considerând că „l-a umilit public”.

„Băi și asta după ce a dat în cancelar de la Austria de l-a umilit public. Ăla tace de 2 saptamani nu mai zice nimic aualeu e stres mare in Viena”, a adăugat Andrei Caramitru.

ADVERTISEMENT

El spune, în stilul său caracteristic, că atitudinea lui Marcel Ciolacu amintește de fostul președinte Traian Băsescu și că „tocmai asta lipsea”. De altfel, Caramitru a ținut să precizeze că nu este un susținător al PSD.

„Tocmai asta lipsea de la Băse încoace. Știu o sa urlati si o sa ma înjurați, ca vai au cum se poate. însă nu am ce face trebuie sa recunosc că MC e player big time. am impressed. Ii face pe toti.

ADVERTISEMENT

Ceilalți sunt vai de capul lor in comparație inclusiv grof. (PS: la cât am criticat eu PSD si la câte gaze mi-am luat pe 10 August numai pesedist nu puteți sa ziceți ca sunt)”, a conchis Andrei Caramitru.

ADVERTISEMENT