Sport

Andrei Chivulete, acuzat dur după prestația de la Universitatea Craiova – Farul: „A stricat campionatul! Are valoare îndoielnică!”. Video Exclusiv

Andrei Chivulete a fost pus la zid de Dumitru Dragomir după arbitrajul de la meciul Universitatea Craiova - Farul. De ce nu trebuia eliminat Denis Alibec
15.05.2023 | 15:02
Andrei Chivulete acuzat dur dupa prestatia de la Universitatea Craiova  Farul A stricat campionatul Are valoare indoielnica Video Exclusiv
Andrei Chivulete a fost pus la zid de Dumitru Dragomir pentru două faze cheie la U Craiova - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete a decis să îl elimine pe Denis Alibec și să îl lase pe Hagi fără cel mai bun jucător al echipei înainte de finala de titlu cu FCSB. Dumitru Dragomir a fost extrem de nemulțumit de această decizie și l-a acuzat pe central la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Andrei Chivulete, desființat de Dumitru Dragomir: „E lipsit de valoare! Nu îi dădeam roșu niciodată lui Alibec”

Dumitru Dragomir consideră că centralul s-a pripit când i-a arătat cartonașul roșu lui Alibec și îi ia apărarea atacantului: „Cine îl critică pe Alibec, nu e sănătos la cap! Nu te lua după câțiva derbei care-l înjură. Farul este acolo unde este în proporție de peste 30% datorită lui Alibec. E un copil admirabil! Admirabil! 

ADVERTISEMENT

Băi, fratele mele, știi ce a avut în cap? Un arbitru neexperimentat! Cum să îi dai roșu?! Și dacă îi dai un pumn în cap nu dai roșu să strici campionatul! N-are nicio valoare. Eu aveam o impresie mai bună despre el. Copiii ăștia de bani gata…”.

Horia Ivanovici a explicat de asemenea într-un editorial de ce Andrei Chivulete s-a pripit când l-a dat afară pe golgheterul lui Hagi: „Îi place să iasă în evidență. Tot el a oprit meciul și la Sepsi – Craiova. Îi place să fie vedetă”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Dacă m-aș lua după Porumboiu și după Crăciunescu, are valoare îndoielnică”

Mitică Dragomir a adus în discuție și faptul că doi foști mari arbitri l-au criticat pe fiul lui Florin Chivulete, fost arbitru FIFA și el: „Dacă m-aș lua după Porumboiu și după Crăciunescu, are valoare îndoielnică. Colțescu a fost foarte bun. Păcat că e bătrân și se lasă. Îl respectă și Porumboiu și Crăciunescu și ăștia au fost mari de tot! Și Ina. Dacă titanii ăștia spun că ăsta și Kovacs e cel mai bun…”.

Fostul președinte al LPF a comentat și delegarea lui Istvan Kovacs la semifinale Ligii Campionilor„Voi știți ce e asta? O recunoaștere a arbitrajului românesc faptul că a fost delegat la City-Real. Și aici cred că federația, inclusiv Stoichiță ăsta, care e șarpele dracului! Ei trebuiau să îi bage în comisie și pe Ina și pe Crăciunescu. Asta e finala!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre eliminarea lui Alibec: „Îi dădeam galben”

Dragomir are și pregătire de arbitru și a explicat cum ar fi procedat el: „Nu i-aș fi dat niciodată roșu lui Alibec! Îi dădeam un galben, îl chemam îi spuneam că la următoarea îl dau afară”.

„Oracolul de la Bălcești” a surprins în continuare și consideră că Andrei Chivulete a mai comis o eroare gravă: „Așa cum până mor spun că la Craiova nu a fost 11 metri, la golul din care au egalat pe Farul! Nu există! L-a lovit după ce a dat în minge”.

ADVERTISEMENT

În final, Dumitru Dragomir i-a transmis un mesaj acid centralului: „A stricat campionatul în două rânduri arbitrul ăsta! A stricat lupta la titlu și meciul cu Sepsi. Lăsați-mă… Eu sunt om de fotbal de o viață! Dar în mare parte, lumea fotbalului îmi dă dreptate mie. N-are valoare!”.

ADVERTISEMENT