Sport

Denis Alibec, suspendat cu FCSB și CFR Cluj după un gest incredibil! Cum a explicat căpitanul Farului reacția care îl poate costa titlul pe Hagi. Video

Denis Alibec a fost eliminat în finalul primei reprize dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Atacantul a luat "roşu" direct şi va lipsi cu FCSB şi CFR Cluj.
13.05.2023 | 22:30
Denis Alibec suspendat cu FCSB si CFR Cluj dupa un gest incredibil Cum a explicat capitanul Farului reactia care il poate costa titlul pe Hagi Video
Denis Alibec, în meciul dintre U Craiova şi Farul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-05-2023
20:50

Denis Alibec a explicat gestul nesportiv din Farul - Universitatea Craiova

Denis Alibec a vorbit despre gestul necugetat care i-a provocat eliminarea la Farul – Universitatea Craiova 1-1.

“Sunt foarte supărat pentru ceea ce s-a întâmplat, mi-a alunecat cotul pe capul lui Vlădoiu. Îmi cer scuze în fața colegilor mei. Hagi nu mi-a spus nimic momentan, a zis că ‘nu-i nimic’, voi vedea după.

Dar îmi pare foarte rău că i-am făcut una ca asta. Am mare încredere că Farul va câștiga titlul, suntem o familie”, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport, după meciul de la Craiova.

Denis Alibec a fost protagonistul primei reprize în meciul dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Atacantul a ratat penalty, a dat pasă de gol şi a fost eliminat, în finalul primei părţi, pe “Ion Oblemenco”.

Denis Alibec, eliminat în prima repriză în Universitatea Craiova – Farul Constanţa!

În minutul 45+5, Denis Alibec l-a lovit pe Vlădoiu în timp ce urmărea mingea, iar arbitrul Andrei Chivulete i-a arătat direct cartonaşul roşu, care ar putea cântări decisiv în lupta pentru titlu din SuperLiga. VEZI VIDEO FAZA

ADVERTISEMENT

Atacantul Farului Constanţa va lipsi de la meciurile cu FCSB şi CFR Cluj, din ultimele două etape. În ciuda protestelor, arbitrul a fost de neînduplecat şi faza nici nu a mai fost verificată de arbitrajul video.

Alibec, înger şi demon în prima repriză!

Gică Hagi a rămas stană de piatră în momentul în care Denis Alibec a fost eliminat, iar în momentul în care a intrat la vestiare, a dat din cap dezamăgit. Farul Constanţa are în acest moment şase puncte avans faţă de FCSB, dar totul se poate răsturna.

ADVERTISEMENT

În prima parte, Alibec a fost înger şi demon pentru constanţeni. A scos un penalty în minutul 10, pe care tot el l-a ratat, însă în minutul 24 l-a servit perfect pe Santos, care a deschis scorul din acţiunea atacantului.

Gheorghe Hagi: “Alibec pleacă gratis în străinătate”

Denis Alibec ar putea pleca gratis la finalul campionatului de la Farul Constanţa. Gheorghe Hagi a dezvăluit că atacantul are o clauză care îi permite să plece în cazul unei oferte bune de afară:

ADVERTISEMENT

“Alibec are o clauză. Nu e ușor să îl înlocuiești pe Alibec la cum a jucat el anul ăsta. El are un contract, dar are și o clauză prin care poate pleca dacă are o ofertă foarte bună din străinătate.

Nu știu dacă are vreo ofertă. Nu e momentul, noi avem meciuri. Mai sunt meciuri rămase. Toată lumea trebuie să fie concentrată pe acest final de campionat. Sperăm să terminăm așa cum am dus-o până acum. Alibec pleacă gratis în străinătate.

ADVERTISEMENT

El ne-a ajutat foarte mult, e un jucător foarte bun, care face diferența. Ca antrenor e mai ușor să faci tactica”, a spus Gheorghe Hagi înaintea meciului cu Universitatea Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „1 sub 2,5 goluri” la meciul Rapid -Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT