Life

Andrei Ciobanu, certat de o chelneriță după ce și-a comandat o cafea. Ce i-a reproșat comediantului

Andrei Ciobanu a reușit să enerveze o chelneriță după ce și-a comandat o cafea. Ce i-a reproșat aceasta actorului de comedie.
12.10.2022 | 20:13
Andrei Ciobanu certat de o chelnerita dupa ce sia comandat o cafea Ce ia reprosat comediantului
Ce a pățit Andrei Ciobanu după ce și-a comandat o cafea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a împărtășit o întâmplare neplăcută cu o chelneriță, după ce a comandat o cafea. Comediantul a fost certat pentru felul în care a pronunțat “espresso”.

Andrei Ciobanu s-a certat cu o chelneriță după ce și-a comandat o cafea

Fostul matinal de la Kiss FM ține legătura cu urmăritorii de pe rețelele sociale și le dezvăluie adesea diverse întâmplări de care are parte în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Actorul de stand-up comedy a oprit recent la un restaurant, în timp ce se afla în drum spre Reghin. Andrei Ciobanu a comandat o cafea, însă a fost șocat de atitudinea chelneriței.

Creatorul de conținut a comandat un simplu espresso, însă a fost corectat de chelneriță, care i-a spus, cu o atitudine de superioritate, că se pronunță “expresso”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a încercat să-i explice acesteia că pronunția corectă este “espresso”, fiind un cuvânt de origine italiană, însă chelnerița a continuat să-l contrazică.

“– Auzi la el, cică espresso. Da’ ce domn’le, tu zici ‘esemplu’ sau ‘exemplu’? ‘Esact’ sau ‘exact’?

ADVERTISEMENT

– Păi ‘espresso’ nu e cuvânt românesc, doamnă. Cred că vine de la italieni, aşa zic ei, espresso. Cu ‘S’.

– Păi poate în italiana o fi aşa cum zici dumneata, cu ‘s’, dar în română e cum zic eu. Expresso. Ce, te crezi la Roma aici? Vorbeşte româneşte, că suntem români.”, și-a continuat Andrei Ciobanu relatarea.

ADVERTISEMENT

Deși comediantul a încercat să bată în retragere, chelnerița a continuat să-l ironizeze.

“Bine, doamnă, daţi-mi cum vreţi dumneavoastră să-i ziceţi. E o cafea până la urma, nu e nevoie să exagerăm.”, i-a spus Andrei Ciobanu, iar replica chelneriței a venit imediat.

“Aoleo, dar oare nu se zice ‘esagerăm’ la tine-n Italia? Fi-v-ar figurile ale d…u, a zis şi a plecat.”, a mai scris actorul.

În cele din urmă, o altă chelneriță i-a adus cafeaua lui Andrei Ciobanu. Internauții s-au amuzat pe seama celor povestite de comediant, iar postarea a strâns peste 6.000 de reacții pe Facebook.

Inclusiv Lora a fost amuzată de cele întâmplate și i-a scris un mesaj fostului prezentator de la radio. “A făcut expres să te enerveze”, a spus artista.

“Nu cred!! Bahaaha! Viaţa în Ro uneori e un banc.”, a scris Adda în secțiunea de comentarii.

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au plecat de la Kiss FM

În urmă cu câteva luni, actorii de stand-up comedy Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au plecat de la matinalul Kiss FM.

Postul de radio a făcut anunțul plecării celor doi actori, care au postat, la rândul lor, mesaje pe paginile de socializare.

Andrei Ciobanu și fostul concurent de la Te cunosc de undeva le-au mulțumit ascultătorilor pentru toți anii în care le-au fost alături.

ADVERTISEMENT