Life

Andrei Ciobanu și Jorge, la cuțite la Survivor All Stars 2024: ”Nu-l duce creierul”

Andrei Ciobanu și Jorge, scandal monstru la Survivor All Stars 2024. Ce și-au reproșat concurenții din jungla dominicană.
29.02.2024 | 00:15
Andrei Ciobanu si Jorge la cutite la Survivor All Stars 2024 Nul duce creierul
Andrei Ciobanu și Jorge, scandal monstru la Survivor All Stars 2024. Ce și-au reproșat concurenții din jungla dominicană. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu și Jorge, la cuțite la Survivor All Stars 2024. Iubitul frumoasei Marilena Cuciurean susține că pe fostul moderator de la Masked Singer România „nu-l duce creierul”. De la ce a plecat disputa dintre ei.

Andrei Ciobanu și Jorge, scandal monstru la Survivor All Stars 2024. Ce și-au reproșat concurenții din jungla dominicană

Andrei Ciobanu și Jorge au fost implicați într-un scandal monstru la Survivor All Stars 2024, în ediția de miercuri, 28 februarie. Ce și-au reproșat concurenții din jungla dominicană, care fac parte din echipe adverse.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit la scurtă vreme după ce Faimosul a terminat proba de pe traseu. A auzit niște discuții neașteptate din partea coechipierilor și a dorit să sublinieze că artistul se face că plouă atunci când este luat peste picior.

„Pe ăsta nici măcar nu-l duce creierul că voi faceți caterincă de el. Ești nebun”, spune concurentul despre rivalul său din competiție. Cântărețul nu se lasă călcat în picioare și se ridică de pe banca sa pentru a discuta.

ADVERTISEMENT

Conversația dintre cei doi participanți de la Pro TV se transformă imediat într-o ceartă de amploare. „De ce zici că nu mă duce creierul? Tu ești foarte inteligent? De ce faci aroganțe din astea cu noi?” se răstește Jorge la Andrei Ciobanu, scrie protv.ro.

Andrei Ciobanu și Jorge, replici dure la Survivor All Stars 2024

„Tu nu vezi că te crezi superior, prietene, ai intrat pe traseu și nu ai nimerit aici, prietene, și îmi zici mie că sunt slab. Ai nimerit doar un coș cu empanada. Tu îmi zici mie că nu mă duce capul…

ADVERTISEMENT

Ești invidios că voiai să vii la Războinici și de aia ești invidios. Și o să stau uite așa, cu piciorul rupt. Prietene, mi-ai zis că nu mă duce creierul, ce înseamnă asta?”, mai spus artistul.

„Tu ești inutil în competiția asta, nu faci nimic. Atâta știi să jignești și să ieși în evidență. Faci un teatru prost, nici actorie nu știi”, continuă Andrei Ciobanu la Survivor All Stars 2024.

ADVERTISEMENT

Jorge a mai ținut să sublinieze faptul că participantul din jungla dominicană se crede superior și foarte bun atunci când intră pe traseu. Cântărețul nu a putut trece cu vederea jignirile pe care le-a primit din partea acestuia.

ADVERTISEMENT