Life

Scandal uriaș la Survivor România 2024. Jador și Jorge la un pas de bătaie: „Ai stat ca o putoare”

Conflict de proporții la Survivor România 2024. Doi concurenți și-au aruncat cuvinte grele și au strigat unul la altul sub ochii tuturor.
22.02.2024 | 23:40
Scandal urias la Survivor Romania 2024 Jador si Jorge la un pas de bataie Ai stat ca o putoare
Un scandal de proporții a izbucnit la Survivor România All Stars 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au încins spiritele la Survivor România 2024. Chiar sub ochii domnului Dan, Jador și Jorge au pornit un scandal de zile mari. Au urlat unul la celălalt fără rețineri. Nu au lipsit jignirile și înjutăturile.

Jorge și Jador, la un pas să sară la bătaie la Survivor România 2024

După ultimele schimbări de la Survivor România 2024, când Jorge a trecut la echipa Războinicilor, spiritele s-au încins și mai tare între unii concurenți. Jador, cel despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că a fost descalificat, nu s-a mai abținut.

ADVERTISEMENT

Faimosul a luat cuvântul și l-a făcut pe Jorge cu ou și cu oțet. Acesta a afirmat că artistul a spus numai minciuni de când au ajuns în Republica Dominicană. A susținut că nu a spus adevărul nici în legătură cu originile sale, ba mai mult de atât, că s-a prefăcut că îi este rău și că i-a dat orezul său lui Zanni pentru a-l atrage de partea lui.

„Nu îmi place de Jorge…deloc. Mi se pare mincinos, la vârsta lui mi se pare că se ascunde după un curaj cu degetul, cumva a ales echipa Războinicilor, după ce a stat o lună și jumătate cu noi în baracă…

ADVERTISEMENT

A ales echipa Războinicilor doar ca să mai stea în această competiție…Cineva trebuie să îi spună că minte mult, și eu sunt ăla. Minți de îngheață apele”, a spus Jador la Survivor România All Stars 2024.

Jorge a reacționat dur

Inițial, Jorge și-a păstrat calmul și a susținut că nu înțelege exact ce vrea Jador să-i transmită. „Nu îmi dau seama la ce se referă Jador”, a spus Jorge, dar cântărețul de manele nu s-a lăsat așa de ușor.

ADVERTISEMENT

„Să îi fie rușine, are 42 de ani, este de vârstă cu mama, să îi fie rușine că minte așa…”, i-a replicat acesta. „Jador, dacă tu spui ceva, înseamnă că toată lumea trebuie să te creadă pe tine…orice om care face o afirmație, nu înseamnă că spune adevărul…Jador, încerci să manipulezi lumea, oamenii care se uită la noi…Vrei să-mi denigrezi mie imaginea”, a fost răspunsul lui Jorge.

Dar după ce Faimosul a continuat cu acuzațiile, printre altele spunându-i fostului său coechipier, „Îmi place să-l amărăsc pe frumușelul ăsta. Soția lui, dacă asculți, spune-i că minte. Ai 42 de ani și minți. Minți rău. Nu mai ai 25 ca mine”, situația a degenerat la Survivor România All Stars 2024.

ADVERTISEMENT

Jorge și-a ieșit din minți și a început, la rândul său, să strige cât l-au ținut plămânii la Jador, iar până la a se lua la bătaie nu mai era decât un pas. „Invidia e boală grea, Jadorele. Pe limba ta vorbesc. Te frustrează că dau tot. Nimic nu ai făcut. Ai stat ca o putoare. Asta e frustrarea ta. Și faptul că sunt aici…ce vrei de la mine? Are un tupeu din ăsta fantastic, că el e Jador!”, a striga cântărețul.

ADVERTISEMENT