Life

Andrei Ciobanu, terorizat de noua Faimoasă de la Survivor România! Ana Pal a băgat spaima în el! Reacția lui spune totul

Andrei Ciobanu nu se aștepta să o vadă pe Ana Pal la Survivor România All Stars 2024. Cum a reacționat când Faimoasa a intrat în competiție.
05.03.2024 | 15:15
Andrei Ciobanu terorizat de noua Faimoasa de la Survivor Romania Ana Pal a bagat spaima in el Reactia lui spune totul
Cum a reacționat Andrei Ciobanu când a văzut-o pe Ana Pal la Survivor România All Stars. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Surpriză totală pentru Andrei Ciobanu la Survivor România All Stars, după ce a văzut-o pășind în competiție pe Ana Pal. Întâlnirea i-a trezit amintiri neplăcute concurentului, al cărui prin instinct a fost să se apere, după episodul traumatizant prin care a trecut în 2020. În urmă cu patru ani, luptătoarea de MMA i-a spart nasul actualului său coleg de echipă.

Ana Pal, din nou la Survivor România. Andrei Ciobanu a avut o reacție neașteptată

Ediția de luni, 5 februarie 2024, a emisiunii Survivor România, difuzată pe Pro TV începând cu ora 21:30, este una plină de surprize. În competiție sunt aduși noi concurenți, care să ridice moralul echipelor și să-și ajute colegii să obțină victorii.

ADVERTISEMENT

Astfel că, pe lângă Oana Ciocan- care a fost devastată de vestea că iubitul său, Jador, a fost descalificat și nu o să fie împreună în această aventură, în jungla din Republica Dominicană și-a făcut apariția și Ana Pal.

„Unii pleacă, alții vin. Pentru că avem nevoie de forțe proaspete la Survivor. La Survivor România All Stars, să intre noii concurenți. Deocamdată, primul dintre ei să vină încoace”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Imediat ce concurenții au zărit-o pe Anal Pal, reacțiile au început să curgă. „Andrei, Andrei, ai grijă!”„Pot să te țin eu de nas?”, „Ce s-a bucurat el că a scăpat de Maria Lungu”, s-a auzit din mulțime, iar ochii au fost ațintiți asupra lui Andrei Ciobanu.

De ce s-a întâmplat acest lucru? Pentru că în anul 2020, Ana Pal a fost descalificată de la Survivor România- pe atunci difuzat pe Kanal D-, pentru că i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Faimosul, bucuros, dar nu prea să o vadă pe Ana Pal

Victimă colaterală, actualul Faimos s-a ales cu un cap direct în figură de la luptătoarea de MMA care s-a supărat că nu a adus punct echipei. În consecință, la vederea sa, Andrei Ciobanu a mimat câteva mișcări de luptă.

Inclusiv Daniel Pavel a făcut apel la episodul din 2020 și a i-a sugerat concurentei să-și ceară scuze pentru fapta sa. „Ana, All Stars înseamnă o nouă șansă pentru tine. Suntem în 2024. Ăsta e tribul Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Cu ei vă luptați, cu Războinicii, și îți spun: `Bine ai venit în tribul Faimoșilor`. Și am pentru tine ceva, este bandana roșie. Dar, înainte de toate ai ceva de spui cuiva din tribul Faimoșilor?”, a întrebat-o Daniel Pavel pe Ana Pal la Survivor România All Stars.

„Din tribul Faimoșilor nu. Din tribul Războinicilor avem ceva. Bă… ce caută aicea? Acuma e coleg cu mine?”, a reacționat Faimoasa, care a fost surprinsă să-l vadă pe Andrei Ciobanu în echipa din care și ea face parte.

Față-n față cu Ana Pal, Andrei Ciobanu a simțit nevoia să-și apere nasul

„S-a schimbat schimbarea…”, a fost răspunsul lui Andrei Ciobanu care, deși a încercat să zâmbească pe parcursul interacțiunii, a dat impresia că încă se teme de Ana Pal, căci a simțit constant nevoia să țină mâna la nas.

Faimoasa i-a mărturisit că își dorește să o ia de la zero și să se concentreze pe binele echipei. „Păi, ce să zic? Acuma că suntem și împreună… Trebuie să îngropăm securea războiului, aici, unde a început totul”, a spus Ana Pal.

Astfel că, Andrei Ciobanu și-a invitat fosta inamică într-o îmbrățișare. „Să știi că eu n-am nimic… Hai!”. Și chiar dacă Alex Delea nu s-a putut abține și i-a sugerat să țină capul sus, Faimosul a ținut să precizeze că se bucură să o aibă pe Ana Pal în tribul său.

„Ana Pal și când a fost în sezonul nostru a fost o sportivă foarte bună. Mie mi-am părut că a plecat, pentru că putea face performanță. Iar acum, dacă o să fim în aceeași echipă, cu siguranță o să fim mult mai puternici. Pentru că Ana Pal este bună”, a declarat Andrei Ciobanu la Survivor România All Stars.

Atât Daniel Pavel, cât și ceilalți concurenți i-au sugerat Anei Pal să profite de șansa care i s-a oferit și să nu mai facă vreo greșeală care să ducă la descalificarea sa. În același timp, Zanni a avertizat-o că luptele de MMA nu-i sunt străine.

„Bună, Ana Pal, sunt Zannidache, tot luptător de MMA. Adică eu aș fi făcut… BAM-BAM (imitând mișcarea pe care a făcut-o și Ana Pal când i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu).

Dacă vreodată ne enervăm sau ceva, ne putem antrena în junglă. Mai avem profesorul aici (Cătălin Zmărăndescu, n. red.) cu noi”, a spus Zanni către Ana Pal la Survivor România All Stars 2024.

ADVERTISEMENT