Life

Oana Ciocan, devastată în Dominicană. Fără Jador, prima zi la Survivor România All Stars a fost greu de suportat și au curs râuri de lacrimi

Imaginile durerii, difuzate la Survivor România All Stars 2024. Oana Ciocan s-a văzut fără Jador în jungla din Republica Dominicană.
05.03.2024 | 13:00
Oana Ciocan devastata in Dominicana Fara Jador prima zi la Survivor Romania All Stars a fost greu de suportat si au curs rauri de lacrimi
Cum a reacționat Oana Ciocan când a aflat că Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. SUrsa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Oana Ciocan nu și-a putut ascunde suferința în prima zi în care a intrat în competiția Survivor România All Stars 2024. Abia așteptată să-și vadă iubitul, dar a fost nevoită să facă față unei vești crunte: Jador fusese descalificat cu doar o zi înainte. Imaginile cu tânăra Războinică încercând să-și stăpânească lacrimile sunt dureroase.

Oana Ciocan, dezamăgită în prima zi la Survivor România 2024. Iubitul Jador nu a fost acolo să o întâmpine

La o zi după ce Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars, Oana Ciocan- de altfel și motivul pentru care cântărețul a încălcat regulamentul și a încercat să fugă, a fost adusă în competiție.

ADVERTISEMENT

Senină și emoționată, tânăra abia aștepta să-și vadă iubitul. În schimb, dezamăgirea i s-a citit pe chip în momentul în care l-a căutat cu privirea și nu l-a văzut nicăieri. Întrebată ce s-a întâmplat, a fost nevoită să recunoască.

„Lipsește ceva, într-adevăr. O pată de culoare lipsește, dar mă bucur să vă văd”, a spus Oana Ciocan, în episodul ce va fi difuzat la Pro TV luni, 5 februarie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Domnul Dan i-a oferit o explicație ambiguă și apoi a trimis-o în sânul echipei Războinicilor, încurajând-o să se concentreze pe jocul pentru recompensă ce urma să înceapă, în ciuda faptului că Oana nu înțelegea ce se petrece, de fapt.

„S-a întâmplat ceva. A fost o extorsiune a unui degajament… Este un sezon al surprizelor, Oana. Și sper că vei face, din nou, o surpriză frumoasă, așa cum se așteaptă toată lumea de la tine. Nu mai pun presiune pe tine. Alătură-te tribului!”, i-a sugerat, scurt, prezentatorul Survivor România.

ADVERTISEMENT

Războinicii au câștigat, dar iubita lui Jador a plâns

Spre fericirea tribului, suflul nou adus de Oana Ciocan a contat. Războinicii au reușit să câștige o petrecere la piscină, cu fel și fel de bunătăți pe masă. Totuși, iubita lui Jador nu s-a putut bucura pe deplin de victorie, măcinată de dor și nedumerire.

„Mă bucur să mă aflu printre voi, sunt foarte fericită că mă aflu între Războinici. Dar sunt foarte fericită să-i văd și pe ei. Sunt foarte buni cu toții. Este All Stars și se simte… Și se vede. Aș minți să spun că sunt dezamăgită de mine, pentru că nu este așa. Știu ce pot, am ajuns departe în sezonul meu. 

ADVERTISEMENT

Și mă bucur să lupt cot la cot cu fetele. Le știu și pe ele din sezoanele lor. Știu ce puternice sunt. Poate unele mai puternice decât unii băieți. De ce nu? Și ce să zic? Să înceapă All Stars”, a declarat Oana Ciocan la Survivor România All Stars 2024.

A fost de ajuns ca Daniel Pavel să pună o singură întrebare: „Pari cam tristă, așa? Lipsește ceva…sau cineva?”. Acela a fost momentul în care Oana Ciocan a izbucnit în plâns, continuând să ascundă motivul real pentru care suferă.

„Da… Nu vă uitați la mine. Am emoții, de asta. Am emoții că m-am întors aici. Nu știam că va fi atât de devreme… Și de asta”, a încercat să explice, printre lacrimi, Oana Ciocan.

Momentul adevărului a fost dureros pentru Oana Ciocan: „A avut un șoc”

Nici la petrecerea câștigată de echipa din care face parte, Oana Ciocan nu a fost dornică de distracție. A contat, totuși, că are aproape prieteni din sezonul său, care să-i fie aproape și să o susțină.

„Eu am mai fost în echipă cu destui de mulți Războinici din actuala echipă. Cu Ștefania, cu Alex Delea, cu Alexandra Duli. M-a bucurat mult să-i văd, pentru că este un confort psihic, cumva…

Să știu că sunt ai mei. Cu bune, cu rele, toți avem defecte și ne-am acceptat în sezonul nostru. Așa că e o ușurare pentru mine să fiu aici”, a remarcat Oana Ciocan la Survivor România.

La un moment dat, însă, colegii de echipă au dat cărțile pe față și au anunțat-o că în zadar îl așteaptă pe Jador . Asta pentru că iubitul ei a încălcat regulamentul și a fost descalificat cu doar puțin timp înainte. Reacția a fost emoționantă.

Oana Ciocan a vărsat lacrimi amare și și-a ascuns fața într-un prosop, pentru ca nimeni să nu vadă cât de tare o doare, de fapt. „Oana a avut un mic șoc, prin ce a trecut. Și o înțeleg total.

”Aveam alte așteptări de întâmpinare”

Mi-a dat și o comparație, la un moment dat. Cum ar fi fost să văd eu lucrul ăsta? Și e clar că dacă aș fi fost eu în locul ei, probabil că aș fi fost mult mai devastată”, a dezvăluit Ștefania Ștefan.

Ulterior, Războinica a mărturisit că decizia luată de iubitul său a dezamăgit-o, dar că va lupta pentru amândoi. „Cauza, deși nu ar trebui să fie scuză… Pentru că ești la Survivor… Și știi unde ai venit… Efectiv, nu am putut să mă concentrez absolut deloc, pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare. Îmi făcusem alte planuri în cap, orice altceva.

Faptul că Ionuț nu a fost aici, cumva, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine. Sigur o să fie bine”, a spus Oana Ciocan după ce a aflat despre descalificarea lui Jador. 

Oana Ciocan Jador Survivor All Stars lacrimi plâns
Oana Ciocan a acceptat cu greu ideea că Jador nu mai este în competiție.
Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV

Cerută în căsătorie cu o Biblie?

Conform Viperelor Vesele, însă, Oana Ciocan și-ar fi primit totuși întâlnirea cu Jador. La câteva zile după ce a fost dat afară din competiție, producătorii i-ar reunit pe cei doi, iar artistul ar fi făcut un gest complet neașteptat.

„A urmat un moment plin de emoție la apariția lui Jador, care a îngenunchiat în fața Oanei Ciocan cu Biblia în mână, oferindui-o, menționând că nu are un inel disponibil la acel moment. Oana Ciocan, cu lacrimi șiroindu-i pe obraz, a accceptat”, se arată în postarea făcută de Viperele Vesele pe Instagram. 

ADVERTISEMENT