Fotbal intern

Andrei Cristea, atac la conducerea lui Poli Iași: „Ne costă greșelile făcute de ei”

08.03.2021 | 20:48
Andrei Cristea atac la conducerea lui Poli Iasi Ne costa greselile facute de ei
Andrei Cristea, atac la conducerea lui Poli Iași: „Ne costă greșelile făcute de ei”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea nu mai este antrenorul principal de la Poli Iași, iar atacantul a mărturisit că se va gândi în următoarea perioadă ce să facă, dacă să mai revină pe teren sau nu, însă nu înainte de a-i ataca pe cei din conducerea clubului din „Copou”.

Cristea susține că multe din greșelile făcute de conducere se văd și se răsfrâng acum asupra echipei, dar încă mai crede că Poli Iași se poate salva de la retrogradare, chiar dacă azi, 8 martie, echipa lui Marian Rada a mai pierdut un meci, cel cu FC Argeș, 1-2.

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a vorbit și despre că va fi lângă coechipierii săi și va încerca să ajute în continuare echipa cât de mult poate, însă a refuzat să vorbească despre scandalul cu arbitrul jignit, în care a fost implicat.

Atacul lui Cristea la conducerea lui Poli Iași

Andrei Cristea a vorbit despre conducerea lui Poli Iași, pe care o consideră vinovată pentru toate problemele care sunt acum la club: „Sunt probleme evidente care din păcate ne țin pe loc. Greșelile nu se fac acum, s-au făcut mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cei care conduc clubul trebuie să fie realiști că greșelile care s-au făcut ne costă imagine, ne costă puncte în clasament și tot răul care se întâmplă acum”.

„De azi înainte, am rugat conducerea clubului să găsească un antrenor. Eu am acceptat poziția de antrenor într-un moment dificil pentru că niciunul nu voia să vină la echipa noastră.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să avem liniște, stabilitate. Mai este timp. Lucrurile se pot rezolva. Eu le-am spus ce este de făcut, este problema lor, să se descurce”, a mai spus Cristea după meciul Poli Iași – FC Argeș.

„Evident că am regrete!”

„E clar că nu o să îmi fie ușor (n.r. dacă revine pe teren). Voi fi alături de băieți cu un sfat, cu o încurajare, la fel cum am făcut-o și acum.

ADVERTISEMENT

Evident că am regrete, dar nu neapărat legate de decizie, cât de alte lucruri. Nu vreau să comentez.

Sper ca băieții să își revină din punct de vedere mental, pentru că poziția noastră nu este de a fi lanterna roșie, merităm mult mai mult”, a mai spus Andrei Cristea.

Andrei Cristea rămâne cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, cu 7 reușite în Liga 1.

ADVERTISEMENT