Sport

Gigi Becali, tun financiar după ce a luat campionatul. Câți bani ia FCSB pentru titlu și participarea în cupele europene

Gigi Becali a dat în sfârșit lovitura după ce a câștigat tilul de campion. FCSB va încasa sume importante din drepturile tv și participarea în cupele europene.
28.04.2024 | 19:57
Gigi Becali tun financiar dupa ce a luat campionatul Cati bani ia FCSB pentru titlu si participarea in cupele europene
Gigi Becali și-a asigurat peste 4 milioane de euro după ce FCSB a cucerit titlul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut deja lista de cumpărături la FCSB, mai ales că bugetul pentru sezonul viitor este aproape asigurat în urma câștigării titlului în SuperLiga.

Gigi Becali va încasa o sumă importantă după ce FCSB a luat titlul

Gigi Becali și-a asigurat prin câștigarea titlului 2,64 milioane de euro din drepturile tv pentru echipa care termină pe primul loc în clasament. Pentru patronul FCSB-ului aceasta este cu siguranță una dintre cele mai mari satisfacții.

ADVERTISEMENT

În urma câștigării titlului, FCSB ar putea atrage și mai mulți fani la stadion, dar și mai mulți sponsori, așadar cucerirea titlului va atrage cu siguranță și alte beneficii importante, în timp ce cota jucătorilor va crește cu siguranță.

Și veștile bune nu se opresc aici pentru Gigi Becali. FCSB și-a asigurat deja încă o sumă importantă pentru participarea în turul întâi preliminar al UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai bifat deja încă un milion de euro din cupele europene

Pe lângă suma de 2,64 milioane de euro, Gigi Becali are deja asigurat de la UEFA un cec în valoare de 785.000 de euro pentru participarea în turul unu preliminar al Ligii Campionilor.

Astfel, dacă FCSB va fi eliminată va încasa 175.000 de euro și va merge în turul doi preliminar al Conference League, adică alți 350.000 de euro. Banii obținuți vor fi însă și mai mulți. FCSB va avea cu siguranță o rețetă financiară importantă din cele două minim meciuri pe care le va disputa pe teren propriu, precum și din drepturile TV pentru cele patru partide.

ADVERTISEMENT

În concluzie, suma obținută va depăși un milion de euro indiferent de ceea ce va întâmpla pe teren sau dacă FCSB va fi eliminată. Se mai adaugă alți 266.000 de euro drept bonus pentru campioanele care nu merg în grupele niciunei competiții.

Patronul FCSB dă lovitura dacă se califică în grupele UEFA Champions League

Gigi Becali visează din nou la Champions League, chiar dacă pare o misiune aproape imposibilă. Dacă va reuși, patronul FCSB va încasa aproape 19 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB va fi eliminată în play-off-ul Champions League va primi un cec în valoare de 4,29 de milioane de euro și 4, ,31 pentru calificarea în grupele Europa League, de unde bineînțeles vor veni alți bani.

Lucrurile stau bine pentru FCSB din punct de vedere financiar și dacă este eliminată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României încasează 350.000 de euro și merge în play-off-ul Europa League. Asta înseamnă o calificare automată cel puțin în grupele Conference League, deci alte 3,17 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată