Sport

Gigi Becali, tun financiar după ce a luat campionatul. Câți bani ia FCSB pentru titlu și participarea în cupele europene

Gigi Becali a dat în sfârșit lovitura după ce a câștigat tilul de campion. FCSB va încasa sume importante din drepturile tv și participarea în cupele europene.
28.04.2024 | 19:57
Gigi Becali tun financiar dupa ce a luat campionatul Cati bani ia FCSB pentru titlu si participarea in cupele europene
Gigi Becali și-a asigurat peste 4 milioane de euro după ce FCSB a cucerit titlul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut deja lista de cumpărături la FCSB, mai ales că bugetul pentru sezonul viitor este aproape asigurat în urma câștigării titlului în SuperLiga.

Gigi Becali va încasa o sumă importantă după ce FCSB a luat titlul

Gigi Becali și-a asigurat prin câștigarea titlului 2,64 milioane de euro din drepturile tv pentru echipa care termină pe primul loc în clasament. Pentru patronul FCSB-ului aceasta este cu siguranță una dintre cele mai mari satisfacții.

ADVERTISEMENT

În urma câștigării titlului, FCSB ar putea atrage și mai mulți fani la stadion, dar și mai mulți sponsori, așadar cucerirea titlului va atrage cu siguranță și alte beneficii importante, în timp ce cota jucătorilor va crește cu siguranță.

Și veștile bune nu se opresc aici pentru Gigi Becali. FCSB și-a asigurat deja încă o sumă importantă pentru participarea în turul întâi preliminar al UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai bifat deja încă un milion de euro din cupele europene

Pe lângă suma de 2,64 milioane de euro, Gigi Becali are deja asigurat de la UEFA un cec în valoare de 785.000 de euro pentru participarea în turul unu preliminar al Ligii Campionilor.

Astfel, dacă FCSB va fi eliminată va încasa 175.000 de euro și va merge în turul doi preliminar al Conference League, adică alți 350.000 de euro. Banii obținuți vor fi însă și mai mulți. FCSB va avea cu siguranță o rețetă financiară importantă din cele două minim meciuri pe care le va disputa pe teren propriu, precum și din drepturile TV pentru cele patru partide.

ADVERTISEMENT

În concluzie, suma obținută va depăși un milion de euro indiferent de ceea ce va întâmpla pe teren sau dacă FCSB va fi eliminată. Se mai adaugă alți 266.000 de euro drept bonus pentru campioanele care nu merg în grupele niciunei competiții.

Patronul FCSB dă lovitura dacă se califică în grupele UEFA Champions League

Gigi Becali visează din nou la Champions League, chiar dacă pare o misiune aproape imposibilă. Dacă va reuși, patronul FCSB va încasa aproape 19 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB va fi eliminată în play-off-ul Champions League va primi un cec în valoare de 4,29 de milioane de euro și 4, ,31 pentru calificarea în grupele Europa League, de unde bineînțeles vor veni alți bani.

Lucrurile stau bine pentru FCSB din punct de vedere financiar și dacă este eliminată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României încasează 350.000 de euro și merge în play-off-ul Europa League. Asta înseamnă o calificare automată cel puțin în grupele Conference League, deci alte 3,17 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților