Life

Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu, se căsătorește. Cine va fi nora premierului: “Să știi regulile”

Fiul lui Marcel Ciolacu, Andrei, se căsătorește în curând. Cine este tânăra care va fi viitoarea noră a premierului României.
03.09.2023 | 11:37
Andrei fiul lui Marcel Ciolacu se casatoreste Cine va fi nora premierului Sa stii regulile
Fiul lui Marcel Ciolacu se căsătorește. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu, se va căsători cu iubita lui în curând. Viitoarea noră a premierului este la aceeași facultate ca fiul acestuia. Cei doi au o relație de mult timp.

Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu, se căsătorește. Cine este viitoarea soție a tânărului

Andrei Filip Ciolacu este singurul copil al premierului și are 24 de ani. Tânărul se va căsători săptămâna viitoare cu iubita sa, Iris Alexa Constantinescu, de 23 de ani, cu care are o relație de cel puțin 4 ani.

ADVERTISEMENT

Cununia civilă a celor doi tineri va avea loc în Buzău, orașul natal al premierului. Acesta a vorbit despre partenera fiului său încă din anul 2021.

Iris Alexa este din Câmpulung Muscel. Tânăra va deveni nora lui Marcel Ciolacu și va avea încă de la început o regulă pe care o respectă toți membrii familiei, după cum a dezvăluit chiar premierul. Mai exact, aceasta trebuie să fie prezentă la reuniunile de familie de sărbători, la Buzău.

ADVERTISEMENT

“Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, a explicat acesta, notează stirileprotv.ro.

Atât Andrei Ciolacu, cât și logodnica lui sunt studenți la Medicină, la Constanța, în anul V. În 2021, premierul a postat imagini cu fiul său și cu iubita acestuia.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Marcel Ciolacu a fost foarte discret atunci când a fost vorba de viața privată. Andrei Filip este unicul fiu al premierului și al Roxanei Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre familia sa

Marcel Ciolacu locuiește de ceva timp la București, fiind ocupat cu politica, însă soția sa nu a vrut să rămână în Capitală, ci a rămas la Buzău. Premierul merge acasă la finalul săptămânii pentru a petrece timp alături de familie.

ADVERTISEMENT

Din moment ce fiul lor studiază la Constanța, toți membrii familiei se întâlnesc în număr mare de sărbători. Premierul României provine dintr-o familie numeroasă.

“Ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. (…)

Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem. Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi”, a povestit Marcel Ciolacu, acu, ceva timp, în cadrul emisiunii Ionelei Năstase de la Digi 24.

ADVERTISEMENT