Life

Cine este, de fapt, soția lui Marcel Ciolacu. Cum arată și cu ce se ocupă femeia care i-a stat alături în ultimii 20 de ani

Cine este soția noului premier al României, Marcel Ciolacu. Cu ce se ocupă cea care îi este alături de peste 20 de ani și i-a dăruit un fiu.
16.06.2023 | 22:04
Cine este de fapt sotia lui Marcel Ciolacu Cum arata si cu ce se ocupa femeia care ia stat alaturi in ultimii 20 de ani
Cum își descrie Marcel Ciolacu soția. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, noul premier al României, în urma rocadei cu Nicolae Ciucă, este dincolo de scena politică soț și tată. De peste 20 de ani, șeful Guvernului este căsătorit cu o femeie pe nume Roxana Ciolacu. Aceasta i-a dăruit un fiu, Filip, și puțini sunt cei care o cunosc.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Nu locuiește cu el în Capitală

Roxana Ciolacu este o fire discretă și nu face parte din peisajul politic, spre deosebire de soțul său, Marcel Ciolacu. Ea are funcția de director al unei afaceri de familie, SC Lucia COM 94 SRL, este licențiată în Chimie, inginer fiind profesia sa de bază.

ADVERTISEMENT

Totodată, Roxana Ciolacu nu s-a mutat în Capitală cu soțul ei, chiar dacă acesta își desfășoară întreaga carieră politică aici. A preferat să rămână în Buzău, loc unde se află, de fapt, casa celui care este și președinte al Partidului Social Democrat (PSD).

Roxana Ciolacu
Roxana Ciolacu, soția lui Marcel Ciolacu. Sursa foto: facebook

 

În cadrul unui interviu, Marcel Ciolacu spunea că Roxana Ciolacu nici nu are în plan vreodată să se mute în București. Drept urmare, el este nevoit să facă naveta până în Buzău și se simte rușinat de faptul că ajunge tot mai rar acasă.

ADVERTISEMENT

Atunci când se află acasă, Marcel Ciolacu recunoaște că, deși încearcă să se relaxeze, se desprinde cu greu de muncă, stând mai mereu cu mâna pe telefon. Acest fapt o enervează foarte mult pe soția sa, care îi atrage atenția că nu procedează bine.

”Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că ăsta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti (…) Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns.

ADVERTISEMENT

Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din weekend când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, declara Marcel Ciolacu într-un interviu.

Fiul lui Marcel Ciolacu și al Roxanei Ciolacu studiază la Medicină

Filip Ciolacu, fiul premierului României, își dorește o carieră de doctor. Astfel, este student la Medicină, situație de care Marcel Ciolacu este mândru și speră ca Filip să profeseze în țara natală, în condițiile în care foarte mulți medici aleg să lucreze peste hotare.

ADVERTISEMENT

” (…) Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii (….), scria pe Marcel Ciolacu pe Facebook, de ziua fiului lui.

ADVERTISEMENT