Sport

Andrei Ivan, „explozie” după venirea lui Costel Gâlcă în Bănie! A marcat ca un atacant veritabil în Rapid – Universitatea Craiova. Video

Andrei Ivan a marcat spectaculos în derby-ul Rapid - Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a ajuns la două goluri în trei meciuri de la venirea lui Costel Gâlcă.
29.04.2024 | 21:42
Andrei Ivan explozie dupa venirea lui Costel Galca in Banie A marcat ca un atacant veritabil in Rapid  Universitatea Craiova Video
Andrei Ivan strălucește de la venirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 30 al derby-ului Rapid – Universitatea Craiova. Atacantul a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Alexandru Crețu. „Nouarul” oltenilor a „explodat” de la venirea lui Costel Gâlcă în Bănie.

Andrei Ivan, gol de atacant veritabil în Rapid – Universitatea Craiova

Andrei Ivan a profitat din plin de absența lui Alexandru Mitriță cauzată de o accidentare. Titular în partea stângă, atacantul în vârstă de 27 de ani a ajuns la două goluri în trei meciuri în tricoul „alb-albastru”. Andrei Ivan se simte excelent sub comanda lui Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

După golul marcat cu Sepsi (3-1) și prestația solidă din derby-ul cu CFR Cluj (0-1), Andrei Ivan a lovit din nou. De această dată, atacantul de 27 de ani a înscris în derby-ul cu Rapid pentru cupele europene din Giulești.

Alexandru Crețu a centrat excelent din partea dreaptă. Andrei Ivan, ca un atacant veritabil, i-a luat fața lui Christopher Braun și a înscris cu o lovitură de cap. Tânărul Bogdan Ungureanu nu a avut nicio șansă. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, prestații excelente după venirea lui Costel Gâlcă

Venirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova, anunțată în exclusivitate de FANATIK, i-a prins bine lui Andrei Ivan. Atacantul intrat într-un con de umbră cu Ivaylo Petev la cârmă este în revenire de formă după sosirea lui Costel Gâlcă în Bănie.

De altfel, sub comanda lui Ivaylo Petev, Andrei Ivan nu a reușit să înscrie niciun gol pentru Universitatea Craiova. În schimb, cu Gâlcă la margine, Andrei Ivan a marcat deja două goluri în trei meciuri. Cei doi au o relație excelentă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că antrenorul Costel Gâlcă l-a vrut pe Andrei Ivan la Espanyol. „Costel Gâlcă l-a vrut la Espanyol. Lucrase cu el la U17. Se vede că a contat venirea lui Gâlcă.

„Ivan are calități extraordinare. Sperăm să-și revină cât mai repede”

„Spaniolii au făcut o ofertă prin 2015, 1,5 milioane de euro împrumutul și 3 milioane de euro clauză de activare. A căzut transferul pentru că noi am refuzat împrumutul. Gâlcă a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ivan.

ADVERTISEMENT

Andrei are niște calități extraordinare. El a fost într-o scădere, după care a avut două sezoane foarte, foarte bune. Toată lumea se întreba de ce nu este la echipa națională. A avut o cădere și sperăm ca el să-și revină cât mai repede”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

  • 5 goluri și două pase decisive sunt cifrele lui Andrei Ivan în actuala stagiune la Universitatea Craiova
  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform Transfermarkt.com. 
ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze